Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Dölja vissa ämnen

I nuläget kan jag bevaka vissa ämnen, t ex ”Fotbolls-EM 2020”. Jag skulle också vilja ha möjligheten att helt dölja dem. Vissa nyheter är helt enkelt helt irrelevanta gör mig.

Kommentarer

 • Hej Jesper!

  Jag förstår ditt behov, vissa ämnen är förstås helt ointressanta för en. I nuläget har vi inga planer på att införa en sådan funktion. Det kanske finns former för det i framtiden. Ett möjligt problem med en sådan funktion kan också vara att relevanta perspektiv försvinner. Det är förstås rätt oproblematiskt att kunna välja bort till exempel NHL eller Melodifestivalen, men det uppstår desto fler frågor om man som läsare exempelvis kan välja bort nyheter om t.ex. enskilda politiska partier.

  Hoppas att du förstår hur vi resonerar! Som sagt, det kan hända att vi hittar varianter för att bättre möta det här behovet. Tack för att du engagerar dig och för att du läser Omni!

  Mvh
  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör
 • Jag förstår! Det är en bra poäng. Ett alternativ kan gärna vara helt stänga av vissa ämnen, de som kan bedömas harmlösa (t ex att respektera inställningen ”Inga” under Nyhetsmix gällande flödet). Jag gillar nämligen Omni, men i nuläget är signal-to-noise-ration för låg.
 • Hör dig, verkligen! Och håller med. Tar med det och så får vi se vad vi har möjlighet att prioritera framåt!

  Hälsningar
  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör
 • Tack!

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.