Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Detected attempts to collect data: 244

Jag använder Kaspersky Internet Security och den visar att er webbsida innehåller 244 saker som i första hand verkar vara till för att spåra vad jag gör. Den rapporterar att ni använder 23 olika program för Web Analytics, 114 Web Beacons och 107 Ad agencies.

Det första jag tänker är hur ångestfullt det måste vara att sitta där med hängslen och bälte åtdragna till max och tänka att "tänk om vi ändå missar någonting?". Hur kan ni vara helt säkra på att det inte behövs 245 små fästingar för att krama ut den sista blodsdroppen ur mig?

Är ni helt säkra på att ingen av dessa 244 omistliga mätverktyg gör min upplevelse av sajten sämre? När den tvärstannar och inte laddar något nytt står det ofta "Väntar på <godtyckligt småkryp>". Hur mycket skulle ni förlora på att ta bort några stycken av de långsammaste - 0,01%?

Jag måste tyvärr spä på er ångest något. Kaspersky blockar minst en av era små iglar. Jag antar att jag kan slå av alla men det är inte viktigt för mig. Däremot kanske ni vill få det här att se lite mindre bajsnödigt ut genom att åtminstone ta bort de av era spionprogram som ger larm i de vanligaste säkerhetsprogrammen.

Hälsningar
Magnus
Magnus Wester Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.