Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Dagens Nyheter

Varför är DN med i utbudet från Omni? För att läsa måste man betala!
Bengt Ljung Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Jag har tagit upp det med Omnis redaktion tidigare, och deras förklaring var att vissa av DN:s artiklar kan läsas så länge man har en fri kvot kvar i sin webläsare. Sen låses de. Har inte lyckats klura ut hur DN:s system fungerar, men det verkar inte ha med månadsskifte att göra i alla fall, för även då drabbas jag av låsta artiklar.
  Det vore bra om Omni såg över detta och tog fram en policy hur detta ska hanteras.
  Ola
 • Exakt hur DN:s lösning för att ta betalt för sitt innehåll fungerar låter jag dem svara på. Vad jag förstått rör det sig om en kombination av en så kallad mjuk betalvägg, som ger möjlighet att läsa ett antal fria artiklar under en viss tidsperiod, och att vissa artiklar är låst från början medan andra inte är det.

  Vår strävan är att ge alla perspektiv och alla nyheter. Vi kommer även framöver att referera till nyheter som vi bedömer har nyhetsvärde – oavsett var de har sitt ursprung.

  mvh
  Samuel Inghammar Utvecklingsredaktör
 • Det är förståeligt att ni vill referera DN:s artiklar, och det ska ni självklart göra. Men det som kan vara irriterande är att man tror att man klickar på en länk till en läsbar artikel, men den visar sig vara låst. Skulle säga att jag drabbas av det 2 av 3 gånger när det gäller DN.
  Det som jag tycker borde läggas till i länken är att det kan vara frågan om en låst artikel eller om den är helt öppen. Men det kanske inte är något som ni kan se utan att ha en dator som faktiskt inte är inloggad på DN?
  Ola

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.