Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Bilder av / på

Hej, jag skulle tycka det var bra om man kunde välja att stänga av bilderna som visas ovanför nyheterna, då det skulle spara mycket data när man läser utan wifi.

Kommentarer

 • Hej Markus!

  Det är en spännande idé som vi har resonerat om till och från här. Jag kan inte säga att det är något som kommer att bli verklighet, men som sagt, intressant tanke! Vi tar den med oss.

  Hälsningar
  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör
 • och istället så gör ni bilderna större. Arkivbilder dess utom.

 • Hej "Nope",

  Vi tar med oss din kritik men vår uppfattning är inte att en majoritet av användarna skulle vilja se en bildfri nyhetstjänst. Det är däremot inte ett omöjligt spår att utforska som alternativ i framtiden.

  Vänligen
  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör
 • Välj en liten relevanty bild då och inte en som fyller hela skärmen. Vill man förstora går det ju. Dessutom kommer man inte tillbaka till samma plats eg´fter att ha scrollat ner för att läsa texten och sedan vill gå tillbaka utan då måste man hitta de näst intill osynliga scrollbaren-
  Utan beundran för de som utformar sidor
 • Hej,

  Tack för din synpunkt! Vi kommer förmodligen att se över hur artiklar öppnas och stängs på webben den närmaste tiden. Är lite osäker på hur du menar med att man inte kommer tillbaka till samma plats, möjligen kan detta bero på att du använder Edge som webbläsare där vi har en känd bugg med att användare kastas upp överst på sidan när de öppnar en artikel, detta är något vi jobbar på. Har du testat att använda appen? För mig låter det absolut som att du skulle gilla bättre hur den fungerar, baserat på vad du säger om bilder och scroll etc.

  Vänliga hälsningar
  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.