Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Betalversion för att slippa reklam

Hej.
Har ni funderat på att släppa en betal-/premiumversion av Omniappen, där man som läsare kunde slippa all reklam/annonser, samt där ni inte samlade in någon information om mig som användare?
Jag skulle kunna tänka mig betala upp till 50:-/mån för en sådan tjänst.

Kommentarer

 • Hej!

  Här kan du läsa allt om hur Omni och Schibsted hanterar din personliga data.

  Det finns alltid diskussioner om olika betalningsmodeller men inga konkreta förändringar inom överskådlig tid som rör att användare skulle slippa reklam. Tack ändå för dina tankar! Vi tar med oss att önskemålet finns.

  Vänliga hälsningar
  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör
 • Tänkte precis fråga/säga samma sak. Är beredd att likt Spotify betala för att slippa alla dessa annonser. Blev omnivän för ett tag sedan hade varit naturligt att betala upp till 50 kr /månad för denna tjänst.
 • Tack för att du stöttar genom att vara Omni Vän!

  Vi känner till att det finns en grupp användare som gärna skulle vilja betala för att ha en annonsfri nyhetsupplevelse. Våra läsarundersökningar har dock inte visat att det är en stor grupp användare som efterlyser det, tvärtom får vi signaler från relativt många användare att annonserna stör förhållandevis lite, och till och med uppskattas, jämfört med hos andra medier. Därför har det inte hittills varit ett spår för oss att utforska ytterligare. Men vi tar absolut med oss att önskemålet finns och det är inte omöjligt att det är något vi tar fasta på framåt!

  Vänliga hälsningar
  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.