Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Betala för Omni

Ingå avtal med tidningar som tar betalt för innehållet (SvD, DN, mfl) så att man kan läsa även dessa på Omni mot en fast kostnad.

Kommentarer

 • Skulle hoppa på detta!
 • Hej!

  Tack för era tankar.
  Jenny Åbonde Redaktionssekreterare
 • Jag instämmer. Allt mer innehåll ligger bakom betalväggar, men prenumeration på en enda tidning är en förlegad affärsmodell. Den fungerade när tidningen var ett fysiskt föremål som man fick i brevlådan. Då fick man välja en tidning och prenumerera på den. Nu har man tillgång till alla tidningar, men man läser inte allt i alla utan lite här och lite där. Då vill man inte prenumerera på en enda tidning. Däremot så skulle jag gärna betala till Omni för att kunna läsa det som Omni länkar till.
 • Önskar ett "Spotify" för nyheter. Att betala för alla tidningar som jag läser (sporadiskt) skulle kosta tiotusentals kronor varje månad. Det mesta ligger numer bakom betalväggar och det blir svårare och svårare att fördjupa sig onom något ämnesområde.
 • Hej!

  Det är något som vi absolut skulle kunna se över möjligheten kring, men inte något som är aktuellt inom den närmaste framtiden. Tack ändå för era idéer, vi känner till att önskemålet finns.

  Vänligen
  Helena, Omniredaktör
  Redaktion Omnis nyhetsredaktion

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.