Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Artiklar laddar inte

När jag öppnar en artikel får jag bara en vit skärm. Den blåa raden laddar klart men det kommer inte upp något. Så har det varit i två månader. Jag har hela tiden tänkt att det kommer en uppdatering som fixar felet, tyvärr har det inte gjort det. Jag har en Htc One 2013 med android 4.4.3. Vad är felet?

Gillar omni starkt, läser nästan alla nyheter hos er, har tyvärr varit svårare senaste tiden.

Kommentarer

  • Jag har samma problem som varit en lång tid nu. Antingen så laddas en tom sida när man klickar på en artikel men rubriken ändras eller så laddas en tidigare artikel man läst men rubriken ändras till den man klickade på.
    Jag har en Galaxy s4 4.4.2 och omni 1.1.3
    Hoppas det kommer en fix för omni är jäkla bra men snart klarar man inte av och acceptera buggar för det bra innehållet.

  • Helt plötsligt funkar appen igen. Utan att appen eller mobilen uppdaterats. Märkligt! Men jag är nöjd och glad. 😀

  • Men funkar inte på min surfplatta, samma fel som jag tidigare hade på mobilen. Jag har en Sony Tablet Z SGP321 med 4.4.2.

  • Emil,

    Har du möjligtvis bockat för Utvecklaralternativ i inställingarna? Omni fungerar inte med det påslaget. De allra flesta Android-problem verkar lösas genom att kolla in att den inställningen inte är på.

  • Samma gäller då dig Pär!

  • Verkar funka mycket bättre nu med utveckling avstängt!
    Grymt!

  • Härligt Pär, ber om ursäkt för så sent svar. Detta upptäcktes först för 2-3 dagar sedan.

  • Hej igen!
    Andreas den beter sig på liknande sätt igen och dev är avstängt. Känslan är att den hickar när uppkopplingen blir lite instabil som t.ex på tunnelbanan.
    Man klickar på en artikel och det enda som laddas är rubriken och ett lager ovanpå artikel listningen så det enda man kan göra är att gå tillbaka.
    har märkt att liknande händer om man klickar på en länk i en artikel.

  • Hej Pär,

    Det låter som vanliga nätverksproblem, nästa version av Omni kommer dock fungera även om man för tillfället inte har uppkoppling eftersom den läser in artikeldata direkt vid uppdatering. Några månader innan den kommer dock.

  • Fick uppdateringen nu.
    Nu jäklar laddar allt snabbt och utan problem.
    Ska testa på knackig uppkoppling också på väg till jobbet men känns inte som det kommer vara några problem.
    Grymt!

  • Kul att det fungerar bättre för dig nu Pär!

  • Hej.
    Man vill ju kunna ha utvecklaralternativ påslaget! Annat är ju inte att acceptera. Men lugn i stormen. Jag hade samma problem, men efter att jag ställde om animation duration scale (vet inte vad det heter i svenska menyer) från 0 till 0,5x, så fungerar artiklarna igen.

  • Superbra tips Staffan!

  • Sen några dagar tillbaka har appen bettet sig lite konstigt! När man trycker på ett rubrik så kommer bara ett tomt sida fram, det har fungerar klockren hittills men inte längre, använder en Samsung Galaxy Note 3

  • Hej Alex,

    Ursäkta sen återkoppling kring detta. Jag bara undrar om du har upplevt fortsatta problem med detta?

    Tack för att du hörde av dig!

    Markus Gustafsson Chefredaktör och ansvarig utgivare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.