Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Annons gör att det hackar

Hej!

Jag har en Samsung S7. Alla artiklar har en fyrkantig annons i mitten eller slutet. När den syns på skärmen så hackar det. Låg fps om man säger så. Men när jag scrollat förbi den så flyter det på igen. Ni kanske kan hitta nåt sätt att optimera detta på så att det för när man scrollar.

Hälsningar,
Marcelo

Kommentarer

 • Håller med. Min telefon har också blivit väldigt hackig i scrollningen den senaste tiden när jag läser på omni. Så pass störigt att jag ofta stänger ner appen. Ni borde kanske endast ha stillbilder som reklam... Hoppas på en bättring snart!
 • Samma här. Comprisers annons, som visas mkt just nu, gör rullningen hackig. Enormt störande! Hackandet sker bara när ngn del av annonsen är synlig. Över och under den går det som smort. Såg en annan annons med lägre höjd på en sida och den var inte hackig. Olika tekniker för olika annonser?
 • Förmodligen får man ett utrymme som annonsör som man får fylla med innehåll. Gissar att Omni kanske inte alltid har stenkoll/kontroll över vad som visas där.
 • Omni bör kunna hitta orsaken ganska enkelt. Litar på att de löser detta till nästa release  :)
 • Hej!
  Ja, här har det onekligen blivit lite tokigt med en annons. Vi vill såklart leverera en så smidig användarupplevelse som möjligt och här fick vi lite käppar i hjulen.
  Vi ser över saken och hoppas förstås att vi har löst det så snart det bara går.
  Tack för att ni hört av er om detta!

  Trevlig söndag på er!
  Mvh

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.