Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Angående person kvar i utbrunnen bil Södertälje.

Hej, jag jobbar operativt i storstockholms brandförsvar. Bilden tillhörande ovannämda artikel visar fordonet 1010 vilket tillhör min enhet. Det känns olyckligt att ni kopplar samman ett fordon från ett annat brandförsvarsförbund, som inte har någon som helst koppling till denna händelse. Jag förstår att en brandbil i gemene mans ögon är lika, men för personer aktiva i vår verksamhet är de väldigt olika.

Kommentarer

 • Hej Erik
  Tack för ditt inlägg.

  Tyvärr har vi inte bilder på brandbilar från hela landet i vår bildbank. Bilden (som är en illustrationsbild från nyhetsbyrån TT) är vald just för att den inte ska gå att koppla samman med en specifik plats.

  Det är tråkigt om du känner att ni indirekt blir utpekade av bilden, det var inte vår avsikt. Tanken var tvärtom att välja en bild som inte kunde knytas till någon specifik verksamhet.

  Rent allmänt så försöker vi så klart alltid att använda nyhetsbilder från den aktuella händelse vi skriver om. I bland kan det vara så att det tar ett tag innan det finns bilder tillgängliga, och att vi då inledningsvis använder illustrationsbilder. Vi brukar då försöka byta ut bilderna mot nyhetsbilder när de väl kommer.

  Med vänliga hälsningar,

  Samuel Inghammar Utvecklingsredaktör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.