Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Sen starttid i huvudklass

Hej, tänkte anmäla mig i huvudklass, men kan inte anlända förrän ca kl 13.00 på etapp 1 och etapp 3. Är det möjligt att få en senare starttid dessa två etapper?

Jörgen

Skickat från min iPhone
Jörgen Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Jörgen!

  När man väljer att springa huvudklass är det viktigt att alla får tävla under samma tävlingsförhållanden och man får en unik starttid inom ett visst tidsintervall för varje etapp. Varje etapp är indelad i fyra sådana startgruppsintervaller och varje löpare i huvudklass har en starttid inom respektive sådant intervall under veckan av rättviseskäl. Med andra ord en tidig start, en halvtidig start, en halvsen start och en sen start under veckan. Man blir inlottad i samma startgruppsstruktur som sina klubbkompisar. Det finns en möjlighet att som tillägg kunna bli lottad med en annan klubb, men det är alltid en start per startintervall som gäller i huvudklass.

  Tyvärr kan vi med andra ord av rättviseskäl inte lösa ditt önskemål. Det finns dock flera alternativa möjligheter utifrån dina förutsättningar och det vi tycker är bästa lösningen för din del är att välja kortvarianten av din huvudklass. Kortklasserna har nämligen fri starttid varje dag. Om du tycker kortklasserna blir för kort finns även alternativen Challenge och Etappstart som båda erbjuder alla varianter av längd och svårighetsgrad, vilka också har fri starttid varje etapp.

  Sista starttid är 13:30 varje etapp.

  Varmt välkommen med din anmälan till O-Ringen!
  Tomas Öberg Generalsekreterare O-Ringen Kolmården 2019

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.