Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Familje- och klubblottning

Var väljer jag tillval som Familje- och klubblottning? Vad innebär familjelottning?

Kommentarer

  • Hej Anders!

    Familjelottning innebär att två personer anmälda i tävlingsklass tilldelas lottade starttider i första respektive sista startgrupp på etapp 1-4. Ena föräldern kan då få en starttid mellan 8.30-9.45 medan den andra får mellan 12.15-13.30. Det gör det alltså möjligt för en deltagare att ta hand om små barn medan en annan springer. Vill båda springa samtidigt så finns Barnpassning på OL-arenan. Deltagare i klasser med fri starttid behöver ingen familjelottning.  

    Du väljer familjelottning eller klubblottning som tillval vilket är andra steget i följande bokningsguide. Vill du ändra ditt val så gör du det i varukorgen genom att klicka på "Ändra tillval". Du får då åter upp listan med möjliga tillval. Det räcker att ena föräldern väljer familjelottning och i slutsteget anger vem den ska lottas mot.

    Klubblottning är för dig som vill lottas med en annan klubb än din egen, om du tex bor med/har bekanta som du vill ha liknande starttider som eller av andra skäl vill delta i anslutning till en annan klubb än din egen. Även här räcker det att tillvalet görs av dig som vill lottas med den klubben. Deltagare i klasser med fri starttid behöver ingen klubblottning.

    Jessica Sörndal Ekonomi och Deltagarservicechef

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.