Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Familje- och klubblottning

Var väljer jag tillval som Familje- och klubblottning? Vad innebär familjelottning?

Kommentarer

 • Hej Anders!

  Familjelottning innebär att två personer anmälda i tävlingsklass tilldelas lottade starttider i första respektive sista startgrupp på etapp 1-4. Ena föräldern kan då få en starttid mellan 8.30-9.45 medan den andra får mellan 12.15-13.30. Det gör det alltså möjligt för en deltagare att ta hand om små barn medan en annan springer. Vill båda springa samtidigt så finns Barnpassning på OL-arenan. Deltagare i klasser med fri starttid behöver ingen familjelottning.  

  Du väljer familjelottning eller klubblottning som tillval vilket är andra steget i följande bokningsguide. Vill du ändra ditt val så gör du det i varukorgen genom att klicka på "Ändra tillval". Du får då åter upp listan med möjliga tillval. Det räcker att ena föräldern väljer familjelottning och i slutsteget anger vem den ska lottas mot.

  Klubblottning är för dig som vill lottas med en annan klubb än din egen, om du tex bor med/har bekanta som du vill ha liknande starttider som eller av andra skäl vill delta i anslutning till en annan klubb än din egen. Även här räcker det att tillvalet görs av dig som vill lottas med den klubben. Deltagare i klasser med fri starttid behöver ingen klubblottning.

 • Om jag anmäler mig nu i sista minuten till 5-dagars klass. Kommer jag då att lottas in med min klubb.?

 • Hej Ingemar!
  Vi kan inte garantera att du får en plats i anslutning till klubben men om det finns en vakansplats där så gör vi vad vi kan, ibland blir det rätt direkt. Hör av dig när du bokat så ser vi om vi kan ordna nått efter det. Om du anmäler dig till en delad klass så brukar vi kunna ordna så du kommer i samma delade grupp som din klubb.

  Varmt välkommen med din anmälan och till O-Ringen Kolmården!

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.