Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Resa med buss eller bil till och från etapperna i Höga kusten

Hur reser jag till och från etapperna/ arenorna i Örnsköldsvik?
O-Ringen O-Ringen Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Tomas Öberg Deltagarservice
 • Hur kommer jag enklast till arenorna? Kommer inte att bo på C-orten. Har ev en medföljande som har svårt att gå längre sträckor och det tar mkt lång tid att förflytta sig? Reser med bil.
  Asta Sjöberg
 • Hej Asta!

  Om du går in på länken ovan så hittar du mycket information kring resa till och från etapperna. Det går att åka bil till satellitparkering och buss därifrån varje dag. Vill ni åka bil hela vägen så finns ett begränsat antal parkeringsplatser vid arena Domsjö (etapp 1 och 2) samt vid arena Skyttis (etapp 5). För övriga etapper är det satellitparkering och buss som gäller.

  Varmt välkomna!

  Hälsningar
  Jessica
  Jessica Sörndal Ekonomi och Deltagarservicechef
 • Tack för svar. Jo, det hade jag läst mig till, men det man inte vet vad är längsta gångavstånd från bilparkering till buss resp bilparkering till arena. Har man svårt att gå är varje hundra meter jobbig. Det kanske vi inte tänker på, vi som ff har benen någorlunda fräscha, men det är inte alla som har den förmånen.

  Asta Sjöberg
 • Hej Asta!

  Satellitparkeringen är ganska stor så där kan avståndet vara upp till 500m att gå till bussen. Från Domsjö-arenaparkeringen till arenan kan det också vara upp till 500m. Har personen ett handikapptillstånd utfärdat av sin hemkommun så kan hen stå på våra handikapp-platser som ska vara närmare.

  Varmt välkomna!

  Hälsningar,
  Tomas
  Tomas Öberg Deltagarservice
 • Bussar ingår i anmälningsavgiften står det. Det är bara mina barn som ska tävla, behöver jag som vuxen betala nån avgift?
  Jonas
 • Hej Jonas!

  Bussarna är helt gratis även för dig som medföljare!

  Varmt välkommen till O-Ringen!
  Tomas Öberg Deltagarservice
 • Hej, jag antar att man får ta cyklar på bussen från satellitparkeringen då de ska användas till MTB-OL?
  Anna Ålin
 • Hej Anna!

  Cyklar får ej medtagas på bussarna tyvärr, men för er som deltar på MtbO-etapperna finns det fri eller kommunal parkering vid arenorna. Undantaget etapp 1 för MtbO där arenan delas med OL och parkering behöver bokas för att kunna parkera där.

  Varmt välkommen till O-Ringen!

  Tomas Öberg Deltagarservice
 • Nu fanns det inga pareringsplatser kvar igår när jag skulle boka. Detta ställer ju till det när vi kommer med två små barn, en ska cykla MTB-ol och en ska springa vanligt. Hur långt är det mellan satellitparkingeringen och etapp 1?
  Anna Ålin
 • Hej Tomas

  Is there a transportation planned from http://www.gullvikshavsbad.se/ to the Arenas?

  Peter Frauchiger
  Frauchiger Peter
 • Hej!

  Anna Åhlin:
  Gänget som har hand om parkeringarna vid sommarens O-Ringen tittar på möjligheter att vaska fram andra arenanära parkeringsplatser till etapp 1 och 2 men just nu är läget tyvärr att de platserna är slut som sagt. Från satellitparkeringen till etapp 1 och 2 (arena Domsjö) är det 3,5 km så det är cyklingsbart avstånd för den som ska delta i MtbO. Övriga kan självklart ta bussen därifrån. Från busstorget i city är det 4,5 km med cykel till etapp 1 och 2 och från Svedjeholmens camping är det 2-3 km med cykel.

  Peter Frauchiger:
  O-Ringen does not arrange bus transport from Gullviks havsbad.
  Bus transport to the main arenas Domsjö (stage 1 and 2), Backsjö (stage 3 and 4) and Skyttis (stage 5) can be made either from O-Ringen City or the camping at Svedjeholmen, were the satellite parking also is located. Parking at the satelite parkeing and bus transport is included in the entry fee fot both competitiors and for persons accompanied.
  Tomas Öberg Deltagarservice
 • Vi funderar på stt Sonen ska springa H10 kort och jag d45 kort. Frågan om vi kan följas åt till starten? Eller är starterna åt helt fel håll. Han behöver assistans.

  Johanna
 • Hej!
  Har varit inne på länken och tittat, men hittar ingen uppgift om när bussen börjar gå (och om det går flera turer). Behöver veta för att kunna planera boende och anslutningsresa till Ö-vik.

  Sanna
 • Hej!

  Johanna:
  Tyvärr är inte informationen om hur de olika starterna är placerade i förhållande till varandra tillgänglig fullt ut ännu. Vi jagar för att få fram den informationen. Vi har dock fått information om att det minst en etapp tyvärr kommer att vara starter åt olika håll från arenan sett. Tyvärr har jag dock inte information i dagsläget om vilka klasser som går åt ena respektive andra hållet. Fullständig information om detta kommer självklart att finnas i programtidningen i sommar.
  Om du väljer att springa D45 kort har du fri starttid och OM det skulle vara så att ni tyvärr skulle ha start åt olika håll någon etapp så behöver du i alla fall inte stressa för att hinna till din egen start om du följer med din son till sin start först.

  Sanna:
  Jag antar att du syftar på etappbussarna? Exakt information om när etappbussarna börjar och slutar gå kommer att finnas i programtidningen i sommar, men bussarna kommer självklart att gå så pass tidigt att de som startar först i god tid hinner till sin start, d.v.s. de börjar gå väldigt tidigt på morgonkvisten. Sista bussen tillbaka till campingarna varje etapp går i samma anda så att sist startande ska hinna springa och duscha innan färd tillbaka till någon av campingarna.
  Bussarna går med c:a 5 minuters mellanrum under perioden ovan.

  Varmt välkomna till O-Ringen!
  Tomas Öberg Deltagarservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.