Köp parkeringstillstånd till fordon

För att tilldela eller köpa parkeringstillstånd till firmabilar klicka på ”Avtal” i menyn till vänster och sedan på ”Köp Avtal” längst upp till höger.
En karta dyker upp med områden där parkeringstillstånd säljs. Klicka på området eller välj P-symbolen i kartan. När detta gjorts dyker alla produkter som är tillgängliga upp under kartan (Se bild). Klicka ”Välj Produkt” på önskat parkeringstillstånd. En ruta dyker upp. Välj ”Registrera på fordon”


Följ instruktionerna för att lägga till en eller hundra bilar.

Välj antalet parkeringstillstånd som behövs. Tänk på att vissa parkeringstillstånd är begränsade i antal. Portalen säger ifrån om man väljer ett för högt antal.

Fyll i samma antal registreringsnummer. Tänk på att trycka på Enter-tangenten mellan varje registreringsnummer om de skrivs in manuellt för att de skall tolkas som individuella nummer. Om man däremot klistrar in flera registreringsnummer på en gång känner systemet igen de automatiskt.

Om det går att välja startdatum är det antingen den förste i nästa kvartal eller ”idag” som representeras av förste i innevarande kvartal. Om idag inte är den förste i kvartalet räknas priset automatiskt ner motsvarande tid som passerat i kvartalet.

Godkänn villkoren genom att bocka i rutan och klicka på ”Fortsätt”.

Kontrollera din beställning i nästa steg och bekräfta den. Mölndals Parkering fakturerar alla parkeringstillstånd kvartalsvis i förskott. Köp i innevarande kvartal faktureras direkt efter beställning.

I avtalsvyn dyker ett nytt avtal med bil-icon upp i listan. Klicka på raden för att avsluta avtalen och/eller redigera registreringsnummer.Mölndals Parkering

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.