Köp parkeringstillstånd till anställda att dela på

Denna produkt erbjuds endast GoCo Health Innovation City.

För att tilldela eller köpa parkeringstillstånd till anställda behöver deras telefonnummer läggas in under anställda menyn. Klicka på anställda i menyn till vänster. Anställda representeras i vår portal av mobiltelefonnummer, det spelar ingen roll om man lägger till ett företags eller privat nummer. Använd det nummer till den telefon som den anställde själv vill använda för den dagliga parkeringen.

För att lägga till telefonnummer klicka på de tre prickarna längst upp till höger i bild och välj ”Lägg till Anställda”.

                                                     


Följ instruktionerna för att lägga till ett eller tusen telefonnummer. Tänk på att trycka Enter-tangenten mellan varje telefonnummer om de skrivs in manuellt för att de skall tolkas som individuella nummer. Om man däremot klistrar in flera telefonnummer på en gång känner systemet igen de automatiskt.
Klicka på ”Spara”

Listan på anställda har nu uppdaterats med de nya telefonnumren.

Om anställd ska få tillgång till att nyttja löpande parkering (då alla parkeringstillstånd är upptagna av andra fordon) via företagsfakturering behöver man ”redigera” på Anställda och kryssa i rutan ”Tillgång till företagets betalningsmedel”.

För att köpa/tilldela parkeringstillstånd till de nya telefonnumren (senast tillagda) klicka på de tre prickarna och välj ”Köp avtal till anställda”. Bocka för de telefonnummer som skall få ett parkeringstillstånd. Det finns en enkel filterfunktion om man har många anställda i listan. Det går även att söka fram nummer. När bockningen är klar, klicka på ”Välj produkt” uppe i högra hörnet.

En ruta med tillgängliga parkeringstillstånd produkter dyker upp (Se bild nedan). Klicka på önskad produkt, läs igenom beskrivning/info och klicka sedan på ”Välj produkt”. Inget köp sker i detta steg.Då ni väljer att köpa parkeringstillstånd där era anställda delar på ett visst antal parkeringstillstånd, till exempel ni köper 5 parkeringstillstånd till 10 anställda. Välj ”Registrera på anställda”.Kontrollera din beställning. Om det går att välja startdatum är det antingen den förste i nästa kvartal eller ”idag” som representeras av förste i innevarande kvartal. Om idag inte är den förste i kvartalet räknas priset automatiskt ner motsvarande tid som passerat i kvartalet. Godkänn villkoren genom att bocka i rutan. Om allt ser bra ut klicka på fortsätt. Mölndals Parkering fakturerar alla parkeringstillstånd kvartalsvis i förskott. Köp i innevarande kvartal faktureras i mitten av sista månaden i kvartalet.

Bekräfta ordern i nästa steg.Efter att ni bekräftat och godkänt ordern visas de parkeringstillstånd som köpts/tilldelats i listan över aktuella tillstånd.

De anställda kommer att få ett SMS/Push-meddelande om att de blivit tilldelade ett parkeringstillstånd. Det kan dock vara en god ide att påminna de anställda om att parkeringstillståndet gäller först efter att de fyllt i sitt registreringsnummer. Detta görs enklast via vår app, Mölndal P, som finn i App Store och Google Play. De kan även logga in på vår hemsida för fylla i registreringsnumret på parkeringstillståndet.

Från denna vy kan man både kontrollera och säga upp varje parkeringstillstånd/Avtal. Klicka på avtalet, ”Anställda på avtal” visas. Här kan ni redigera, lägga till och ta bort anställd.


Mölndals Parkering

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.