Fyll i uppgifter och lägg till betalkort

I menyn uppe i höger hörn klickar du på ”Din Profil” och fyll i dina uppgifter. Alla rutor är obligatoriska. När du är klar klicka på ”Spara”


I menyn uppe i höger hörn klicka på ”Betalningsmedel”

Här behöver du lägga till minst ett kort. Lägger du till flera, till exempel ett privat- och ett företagskort, kommer du kunna välja vilket kort som skall användas för varje produkt du köper. Väljer du lägga till flera kort måste ett utses som huvudkort. Detta kort kommer dels att vara förvalt vid köp men även användas om något av de andra korten inte fungerar.


Klicka på ”Lägg till betalkort”.


Vår portal för säkra kortköp öppnas. Ett litet belopp kommer at debiteras och återbetalas ditt kort under registreringen. Du kan välja mellan Visa, MasterCard eller Maestro genom att klicka på de.


Tänk på att öppna ditt kort för internetköp under registreringen.Fyll i alla uppgifter. Fortsätt genom att klicka på den stora ljusblå knappen med text som börjar med ”Ja, jag bekräftar min betalning”

I nästa steg behöver du bekräfta ditt kort. Detta skiljer sig från kortutgivare till kortutgivare vilket betyder att vi måste hänvisa till att följa instruktionerna som ges. När registreringen är klar skall du ha slussats tillbaka till den vyn du började med och där ser du ditt kort.

Linda

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.