Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Parkering

Jag har anmält intresse för ett flertal bilplatser där set står att det finns 2 respektive 9 lediga platser. Det var ca 5 veckor sedan jag anmälde intresse. Varför blir ingen tilldelad dessa platser eftersom att de står som lediga?

Lisa Rapportera olämpligt innehåll
Visa bästa svaret

Kommentarer

 • Hej Lisa,
  Tack för att du kontaktar oss.
  Redan när en parkering sägs upp så visas den på webben. Uppsägningstiden löper på 3 månader. Du kommer att bli kontaktad när plats finns tillgänglig. Se gärna mer på vår länk https://www.mkbfastighet.se/parkering/uthyrning... .

  Du är alltid välkommen att höra av dig om du har några frågor.

  Med Vänlig Hälsning
  Christel

  Christel Kundtjänst
 • Hej,

  Jag har gjort en ansökan om parkeringsplats där det finns 2st lediga. Jag är införstådd att tidigare gäst har uppsägningstid. Finns det möjlighet att se hur lång tid fram denna uppsägningstid sträcker sig innan jag får tillgång, alt. är det något annat som hindrar tillgången?

  Simon
 • Hej

  Tack för ditt medelande

  Det finns inget direkt sätt för oss att se vilken kö plats du har eller hur många det är som är före dig.

  Men intresseanmälningarna för en specifik parkeringsplats erbjuds enligt följande rangordning. I samtliga grupper är det den sammanlagda söktiden som är avgörande.

  1.Intern kund med ett aktuellt bostadsavtal i ett område, direkt anslutet till garage eller p-plats.

  2.Interna kunder som har ett aktuellt bostadsavtal hos MKB, moms 25% tillkommer om du inte bor i området där bilplatsen finns.

  3.Övriga kunder, moms 25% tillkommer.

  Dessvärre kan vi inte heller säga exakt hur lång tid det tar innan man får en P-plats.
  Det jag rekommenderar är att du besöker ditt områdes kontor för mer hjälp.

  Med Vänliga Hälsningar

  Rajwan
 • Hej!
  Jag bor på carl flormansgatan 2. Alltså precis bredvid mkb:s lägenheter. Men min mammas lägenhet tillhör inte mkb utan brf friluftaren (har jag för mig det heter) jag behöver verkligen en parkeringsplats till min bil (mamma använder den parkeringsplats vi har)
  Jag ställde mig i kö idag (7/11-2016). Räknas jag då i steg 3, alltså att jag blir tilldelad en p-plats sist? Då ni tar mkb:s kunder först och främst?
  Tror ni att jag kan få p-plats i februari iallafall?????

  Lorella Nyberg
 • Hej Lorella och tack för ditt inlägg,

  När det kommer till parkeringar är det svårt att säga exakt hur lång tid det kan ta innan man får en parkering, detta varierar helt beroende på exempelvis vart någonstans parkeringen ligger. Många områden som är ganska populära, har också en längre kötid på parkeringsplatser. I ditt fall betyder det att MKB kunder har förtur om de sökt samma parkeringsplats som du, som sagt är det svårt att säga om du hinner få en plats till Februari eller inte, däremot skulle jag rekommendera att intresseanmäla sig på mer än en plats, du då utökar chanserna att få en plats allmänt.

  Vid ytterligare frågor är du varmt välkommen att återkomma
  Med vänlig hälsning

  Khloe Kundtjänst
 • Okej finns det något ställe nära carl flormansgatan som ni har parkeringar?:)

  Lorella
 • Hej Lorella,

  Om du klickar HÄR, slussas du vidare till alla våra parkeringar, vart de finns och hur mycket du hyr dem för per månad, Observera att "lediga" inte nödvändigtvis betyder att de väntar på uthyrning, utan att platsen bara är uppsagd.

  Med vänlig hälsning

  Khloe Kundtjänst
 • Ok

  Osama housary
 • Hej! Jag skulle registrera mig på att söka P-platc,Bode min man oc jag är registrerade på legenhetskontrakt .vi har redan en P plats i närheten på manens namn. Manen har blivit handikappad oc sitter i rullstol så köpte vi en bil til att passa honom. Jag kunde inte registrera mig at söka P . Jag undrar varför jag fick inte att kunna registrera mig som sökande om vi Boda står på kontraktet.

  Zehida
 • Hej Zehida

  Tack för att du kontaktar oss! Du ska kunna anmäla intresse på parkeringsplats även fast ni båda står på kontraktet. Men som kund kan man ha flera parkeringsplatser registrerade på samma person. För enkelhetens skull kan din man lägga en intresseanmälan på en till parkeringsplats.

  Vänliga Hälsningar

  Julia Kundtjänst
 • Hej jag skulle vilja veta hur jag kan söka två parkerings platser så nära mitt hem som möjligt. När jag går in på sidan för att registrera parkeringsplats så kommer det bara upp på områden som Ligger en bit ifrån mitt hem.
  samah
 • Hej,

  Tack för du kontaktar oss.
  Man söker på områden sedan dyker det upp adresslista på respektive område. Ni är välkomna att maila oss på info@mkbfastighet.se så ska vi försöka hitta den närmaste parkeringsplatsen för er, beroende på ert bostadsområde.

  Med önskan om en trevlig helg!

  Mohammed Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt inlägg & namn blir synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy