Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Förslag till tvättstugan

Hej. Jag bor på stensjögatan och vi har hyfsat nyligen fått ett nytt bokningssystem för tvättstugorna så man kan boka över internet. Detta är en väldigt trevlig lösning men jag känner att där finns mer potential.

Utrustningen är förhållandevis ofta ur funktion i minst 1 av tvättstugorna. Om detta är inrapporterat så är det information som MKB ligger inne med och det borde vara en väldigt enkel sak att koppla det till bokningssystemet så man kan bli informerad om att i bokningstillfället så är utrustning x ur funktion för den valda bokningen och man kan då välja en annan tvättstuga om fler är lediga.

Alternativt en statussida så man kan se om det är några tvättstugor som har trasig utrustning just nu så man kan avboka och boka en annan om man känner att 1 tvättmaskin inte kommer räcka till. För ngt kan ju ha gått sönder sedan man bokade tiden.

Andreas Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Hej Andreas,
    Tack för dina förbättringsförslag gällande tvättstugan. Jag har undersökt möjligheten att lägga in informationstext i vårt bokningssystem. Tyvärr finns inte denna funktion idag, men vi kommer skicka önskemålet vidare till produktutvecklarna på Aptus. För att ändå förbättra situationen kommer vi när det uppstår fel på tvättutrustningen som tar längre tid att laga lägga hela den aktuella tvättstugan i serviceläge. När tvättstugan är i serviceläge går den inte att boka och vi riskerar inte att någon försöker tvätta i en icke fungerande tvättstuga.

    MVH
    Mia Kjell

    Mia Kjell

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt inlägg & namn blir synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy