Byte, ånger och reklamation

Hur lång tid tar det innan en återbetalning syns?

En återbetalning/kreditering ska ske inom 14 dagar från det att du meddelat oss rörande att du önskar nyttja din ångerrätt. I det fall produkten inte är oss tillhanda omgående kommer vi att administrera återbetalningen så fort produkten är oss tillhanda alternativt att du som kund kan lämna bevis på att varan returnerats, det som sker först för återbetalning. Återbetalningen sker sedan via Klarna och kan ta 3-5 arbetsdagar.

Reklamation

Vid reklamation kan felet avhjälpas på olika sätt såsom reparation, prisavdrag, ny leverans eller hävning av köp. Vid återbetalning vid reklamation kommer återbetalning ske inom skälig tid, utan onödigt dröjsmål. Vi håller alltid en dialog med dig som kund under ärendets gång för att du ska känna dig trygg med det köp du gjort hos oss.

Har du upptäckt fel på någon av dina produkter har du möjlighet att reklamera. Reklamation rapporteras så snart felet upptäckts. 2 månader anses som skälig tid för upptäckt av skada/defekt. Ta då direkt kontakt med vår returavdelning så hjälper vi dig: Returavd@markslojd.com . Vi ersätter alltid eventuella fraktkostnader för reklamationer.


Markslöjd Markslöjd Rapportera olämpligt innehåll
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.