Hur många intresseanmälningar?

Hej! Om jag anmäler intresse på en lägenhet och sedan tackar nej, tappar jag något på det? Finns det någon gräns för hur många gånger man kan tacka nej innan man tappar kötiden?

Kommentarer

 • Hej Erik!

  Köpoängen nollställs alltid när du skriver på ett hyreskontrakt.
  Här kan du läsa mer om köpoäng och vad som gäller.

  En sökande kan vara spärrad från att göra intresseanmälningar om…
  • …användarkontot och den sökandes köer inte har uppdaterats/sparats om i tid och kontot blivit vilande.
  • … denne vid tre (3) tillfällen har blivit erbjuden visning men inte har svarat vare sig JA eller NEJ på frågan om fortsatt intresse för det aktuella objektet innan den tidsgräns som angetts i samband med visningserbjudandena har passerats. Du måste alltid svara, även om du valde att inte gå på visningen, och det är viktigt att du lämnar ditt svar i tid. Om du inte svarar JA eller NEJ vid tre (3) tillfällen blir du spärrad från möjligheten att lämna intresseanmälningar på lediga objekt under tre (3) månader.
  • Så fort en intressent muntligt har accepterat ett hyreskontrakt och Lulebo har skickat kontraktet till den blivande hyresgästen för e-signering med BankID nollställs intressentens köpoäng i den aktuella kön. Samtidigt spärras den blivande hyresgästen från att göra nya intresseanmälningar för samma objektstyp till och med 14 dagar efter tillträdesdatum.
  På vår webbplats kan du läsa mer om hur intresseanmälningar hanteras - klicka här.

  Har du fler frågor kring uthyrningsprocessen är du välkommen att kontakta lägenhetsförmedlingen på tel. 0920-23 67 20, vardagar 9-12, eller via e-post: lagenhetsformedling@lulebo.se

  Hälsningar
  Lulebo
 • Min fråga var om jag anmäler intresse på en lägenhet, går på visning och inte känner att den passar mig, tackar nej inom tid, kan jag göra det hur många gånger som helst eller finns det någon gräns för det?
  Erik
 • Hej!

  Du kan tacka nej hur många gånger du vill, det finns inga begränsningar på det bara du gör ett val och tackar JA eller NEJ.

  Låter du bli att svara på ett erbjudande tre gånger blir du spärrad från att göra nya intresseanmälningar i 90 dagar (köpoängen fortsätter dock att räknas med en poäng per dag).

  Hälsningar
  Lulebo

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.