Erbjudande om lägenhet

Hej jag tackade nej till en lägenhet efter visning och den står fortfarande på mina erbjudanden som att den är aktiv. Detta gör ju att jag inte kan söka andra lägenheter så kan ni snälla hjälpa mig att ta bort den från mina erbjudanden?
Mvh Linn

Kommentarer

 • Hej Linn!

  Så länge ett objekt är publicerat på Lulebos hemsida kan du själv ta bort dina aktuella intresseanmälningar om du hittar objekt som är mer intressanta.

  Om objektet inte längre är publicerat på Lulebos hemsida kan du själv ta bort din intresseanmälan för detta objekt under förutsättning att du har plats nio (9) eller längre ner på listan över intressenter och inte har fått ett visningserbjudande.

  De intresseanmälningar du har gjort tas automatiskt bort när ett hyreskontrakt för det aktuella objektet har tecknats med en annan intressent.

  Här kan du läsa mer om intresseanmälningar.

  Hälsningar
  Thommy Kommunikatör
 • Hej!

  Jag har en liknande fundering, men om bilpatser. Vad är det som gäller för platser vars erbjudande man tackat nej till och som inte längre finns listade på sidan; hur länge ligger dessa kvar i ens samlade intresseanmälningar?

  raff
 • Hej Raff

  Det är samma förfarande som lägenheter när du får erbjudande för parkeringsplatser.
  För vidare frågor ring vårt kundcenter på telefonnummer 0920 236730 vardagar mellan klockan 9.00-12.00.

  Många hälsningar från oss på Lulebo
  Ulrika Kundmottagare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.