Till senaste kommentaren

Är min betalning till Bostad Luleå giltig?

Hej!
Jag har betalat avgift till 26/1 2021 till Bostad Luleå, behöver jag göra en betalning till?
Mvh

Kommentarer

 • Hej Maria!

  Antar att du menar att du har betalat årsavgiften 26 januari 2020? I så fall är den giltig.

  Lulebos lägenhetskö flyttades över till den kommunala bostadsförmedlingen Bostad Luleå under hösten 2016. Sedan dess har vi på Lulebo inte haft någon lägenhetskö. Om du har stått i lägenhetskö hos Bostad Luleå och har betalat köavgift på 250 kr för år 2020 till Bostad Luleå kan du flytta med dig din sparade kötid till Lulebos nya lägenhetsköer.

  Från och med den 4 januari 2021 kan du själv registrera dig i Lulebos nya avgiftsfria lägenhetsköer och samtidigt ta med dig din sparade kötid. Det är ingen brådska, du kan göra denna registrering och hämta din kötid under hela året 2021 utan att förlora din kötid. Sista datum för hämtning av sparad kötid är den 31 december 2021.

  Så här gör du: Logga in på Mina sidor på lulebo.se och registrera dig för lägenheter och godkänn samtidigt att vi hanterar personuppgifter enligt gällande lagar. När du sparar dina registreringar hämtas din sparade kötid som sedan visas som köpoäng för lägenheter på Mina sidor.

  De som inte har betalat köavgift till Bostad Luleå har inte någon kötid för lägenheter att hämta. Dessa personer är självklart välkomna att nyregistrera sig i Lulebos lägenhetsköer och börja samla köpoäng från och med dag 1.

  På vår hemsida finns ytterligare information, klicka här för att läsa mer.

  Får du det inte att fungera är du välkommen att ringa vår kösupport på telefon 0920-23 67 99, telefontid: 9-12 och 13-16.

  Hälsningar
  Lulebo
 • Har min mans e-post och vill veta hur jag gör för att hamna i bostadsköns överföring och var betalar jag in avgiften.
  Sofie
 • Hej Sofie!

  Det är inte längre möjligt att registrera sig och betala köavgift till Bostad Luleå. Däremot kan du kostnadsfritt registrera dig och börja spara köpoäng i Lulebos lägenhetskö, klicka här för att komma till sidan för registrering.

  Avveckling av Bostad Luleå - datum för avvecklingen
  • Den 25 november 2020 beslutade kommunfullmäktige att avveckling kan ske av Bostad Luleå. Dagen efter beslutade Luleå kommuns Stadsbyggnadsnämnd att bostadskön i sin helhet ska överföras till de anslutna hyresvärdarna; Lulebo, Aulis och Rikshem.
  • Den 30 november 2020 var sista datum för registrering i Bostad Luleås lägenhetskö. Därefter var det inte länge möjligt att registrera sig i deras kö.
  • Den 4 januari 2021 startade Lulebos registrering i Lulebos nya lägenhetskö och studentlägenhetskö. Alla som stod Bostad Luleås lägenhetskö och som innan årsskiftet 2020/2021 hade betalat köavgiften för år 2020 till Bostad Luleå kan från och med det datumet flytta med sig och behålla sin kötid hos Lulebo.
  Läs mer på vår webb, klicka här.

  Har du fler frågor kring det här, eller om hur du registrerar dig i Lulebos kö, är du välkommen att ringa vår kundmottagning på telefon 0920-23 67 30, telefontid vardagar klockan 9-12.

  Hälsningar
  Lulebo

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.