Till senaste kommentaren

Problem efter att skräpfacken har lagts ner på Landsdomarevägen

Hej! Jag heter Károly Tar. Jag bor is Landsdomarev. 1. Eftersom skräpfacken har lagts ner finns det många flugor och de kan inte ventileras. Desinficera behållarna eftersom flugorna är bärare av viruset
Károly Tar Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hejsan Károly!

  Vi är lite osäkra på vad det är för skräpfack du menar? Du får gärna kontakta oss för mer information i ditt ärende genom att antingen ringa oss på 046-358500 eller genom att skicka ett mejl till info@lkf.se.

  Har du problem med mycket flugor i din lägenhet kan du kontakta saneringsföretaget Nomor så får du hjälp med detta. Skadeanmälan kan göras både per telefon 0771-122 300 eller genom deras webb-formulär som du kommer till genom att klicka här.

  Vid problem med ventilationen i din lägenhet kan du lägga en felanmälan till oss inne på Mina sidor eller genom att ringa oss på 046-358500, knappval 1.
  Joanna Kundcenter

 • Hej!
  De multiplicerade flugorna beror på placering av containrar framför ingången till vår lägenhet. Containrarna byttes igår. Det förbrända avfallsrummet kommer snart att färdigställas, men flugorna kvarstår. Inte invånarnas fel! Deras förstörelse måste utföras av den person som placerade skräpkärlen utan tillsyn.Eller hur?
  Károly Tar
 • Hej igen Károly!

  Tack för ditt förtydligande. Förstår att det blir besvärligt med dessa flugor. Jag tar givetvis detta vidare med ansvarig.

  Joanna Kundcenter

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.