Till senaste kommentaren

Vilka delar av uteplatsens skötsel är mitt ansvar som hyresgäst?

Hej!
Om den förra hyresgästen inte skött uteplatsen, t ex inte fyllt på jord som hos mig; kan man då få hjälp av LKF att få jord till detta.
Varför finns det ingenstans att göra av med trädgårdsavfallet på Örnvägen? På andra områden finns det vagnar för trädgårdsavfall. Om man inte har bil så var ska man göra av det? Sköter LKF någon del av ansandet av häckar som gränsar till gångar? Vaktmästaren kunde inte svara på denna fråga!

Kommentarer

 • Hejsan Åse,

  Tack för din fråga!

  Vi försöker att underlätta det så mycket som möjligt för våra hyresgäster med vagnar för trädgårdsavfall. Om det är få lägenheter med uteplats eller ont om utrymme i området kan det dock vara att vi inte satt dit någon vagn. På Gråsparvsvägen som ligger nära finns det en vagn för trädgårdsavfall som du kan nyttja om du inte har tillgång till bil.

  När det kommer till häckarna så beror detta lite på, om de ligger på en uteplats så är det hyresgästen som ansvarar för skötslen. Det bästa vore dock om du kontaktar områdesvärden om du är osäker så han kan kika närmare på hur det ser ut just i ditt fall!

  Josefin Kundcenter
 • Hej!
  Det finns gott om plats på Örnvägen att sätta ut en vagn för trädgårdsavfall. Jag bodde på Spexarevägen innan och där hade vi 2 trädgårdsvagnar. De stod i mitten så alla hade lika långt. Det behövs ju bara en liten plätt. Jag bor på Örnvägen 80 och utanför finns en stor öppen plats med lekplats. Där skulle en vagn få plats. Men det finns säkert andra platser.
  Gråsparvsvägen är inget alternativ för mig. Jag har Fibromyalgi och värk i hela kroppen så det är för långt att gå. Det finns ju ganska många äldre personer här på området, så det borde kunna fixas! Min son bor i Värpinge och där finns en liten hörna där det står en vagn. Så kom igen nu och fixa en vagn! Tack!

 • Hej Åsa,

  Tack för ditt svar!

  Jag har sänt vidare ett önskemål gällande att få en vagn för trädgårdsavfall till området.

  Josefin Kundcenter

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.