Till senaste kommentaren

Var kan jag se min köplacering i bostadskön hos LKF?

Hej, hos andra hyresvärdar kan man se vart man står i kön vilket är jätteintressant. Vore bra om ni kunde göra detsamma!

Kommentarer

 • Hej Tove,

  Tack för att du kontaktar oss med dina förslag och idéer!

  Jag förstår att det vore väldigt intressant att kunna se sin plats i kön på lägenheten man har sökt medan den ligger ute. Det är dock som så att din placering ständigt förändras under tiden som lägenheten är publicerad beroende på hur många poäng som nya sökande har.

  Du är däremot välkommen att kontakta oss efter sista svarsdatumet så kan vi se närmare på hur det sett ut.

  Josefin Kundcenter
 • Går det inte att göra en lösning liknande den AFB har på sin hemsida?

  Bifogad fil:

 • Hej Markus,

  Tack för ditt förslag!

  Då vi på LKF prioriterar lundabor kan det dessvärre ske att denna typen av funktion blir lite missledande. En del av de sökande före dig kan nämligen komma att omprioriteras om de inte möter något av våra kriterier för att räknas som lundabo, vilket du kan läsa mer om i vår uthyrningspolicy.

  Jag för dock gärna vidare ditt förslag så att vi kan se över om det kanske vore en möjlighet i framtiden.

  Josefin Kundcenter
 • Hejsvejs!💝 Jag tycker också det skulle vara bra om kötiden för den sökande, visades. Om det t ex "din köplats är 56" är det små chanser för att få våningen och man kan fokusera på en annan lägenhet. Kanske det måste finnas två kategorier för att förtydliga kriterier?
  Hoppas det kan lösa sig🏡
  🏫🌷🏩🌿🏬🌲🏘️🌳🏠🍃

  Sylvia
 • Hej Sylvia.

  Detta blir nog svårt att lösa pga prioriterings reglerna.

  Du är välkommen att kontakta oss när du anmält intresse till lägenhet, ett par dagar efter avpublicering brukar vi kunna se placeringen i kön.

  Det bästa är då att du skickar till info@lkf.se eller kontaktar oss på telefon
  046-358500.
  Annette Kundcenter
 • Hej igen! Tack för svar😄🌿
  Jag själv, sitter inte i sjön.
  Bor fint i en av lkfs fastighet
  men alltid bra att få fråga.
  Allt gott önskas, särskilt under denna svåra tid.
  Sylvia
  Sylvia
 • Eftersom det finns en prioriteringsordning så borde det vara lätt att lösa. Se till att de uppgifter som krävs för att räkna ut din köplats är obligatoriska i din profil så är problemet löst.
  Magnus Erkenfelt
 • Hej Magnus!

  Då vi manuellt går igenom ansökningarna utefter prioriteringen bo, arbeta eller studera i Lund, är det endast de sökande som får ett erbjudande som har en definitiv köplacering. Resterande sökande har en preliminär köplacering i ordning efter köpoäng, men ej prioritering. Denna köplacering är därför något missvisande.

  Numera får man veta sin köplacering när man erhåller ett erbjudande, då detta står i erbjudandebrevet. De sökande som inte har fått ett erbjudande är varmt välkomna att kontakta oss för att få veta sin preliminära köplacering.
  Joanna Kundcenter
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.