Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Rök går in i lägenheter

Hej!

Jag bor på Örnvägen i västra Lund. Dessa lägenheter har ventilation som kommer från samma sida som balkongerna. Problemet är att rökning på balkongerna skapar rök som kommer in i lägenheterna. Särskilt problematiskt är det för dom som bor på högsta våningen då röken stiger uppåt och dessa lägenheter saknar andra fönster att ventilera med. När ska LKF ta tag i detta? mitt förslag är INTE att införa rökfria områden, snarare tycker jag att alla områden ska vara rökfria förutom speciella utpekade områden/lägenhetskomplex där alla som måste röka får bo.

Kommentarer

  • Hej Emanuel,

    Tack för ditt inlägg.

    Det var tråkigt att höra du upplever mycket problem med röklukt i lägenheten. Du får gärna göra en felanmälan på detta så våra tekniker kan se över ventilationen och om vi kan göra någon åtgärd för att förbättra det. Du kan felanmäla på telefon 046-35 86 00 eller på Mina Sidor.

    Vi har i dagsläget inga planer på att bygga rökfria bostäder eller införa rökförbud. Vi vill kunna erbjuda hem till alla och med undantag från våra ålderskategoriboende, inte erbjuda boenden som utesluter somliga sökande.
    Josefin Kundtjänstmedarbetare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.