Till senaste kommentaren

När kommer LKF förbjuda rökning?

Hej,
Vad har LKF för planer angående rökning? Kommer ni att införa rökfria bostäder? Kommer rökning förbjudas helt? Du får gärna berätta allt du kan ta reda på om rökrelaterade planer hos LKF.

Tack på förhand
Henrik

Kommentarer

 • Hej Henrik,

  Tack för din fråga!

  I dagsläget erbjuder vi inga rökfria bostäder och vi har förnärvarande inga planer på att införa det.

  När man röker på balkongen eller uteplatsen ska man även visa hänsyn till grannarna och se till att det inte kommer in rök i deras lägenheter. Det är inte tillåtet att röka i utrymmen som trapphus, källare eller tvättstuga.
  Josefin Kundcenter
 • Hej!
  Om man har grannar som röker, och framförallt under sommartid, är ute på balkongen och röker, när vi andra grannar har öppet ut på våra balkonger, och vi får in det i våra lägenheter. Vad kan man göra mer än att säga till dom ? Har 2 st stor-rökare i lägenheten ovanför mig, och det är inte sällan jag hittar fimpar och t.o.m. tomma cigarett-paket nere på min balkong. Har försökt prata med dom, men det hjälper inte. Jag vill ju inte behöva ha stängd balkongdörr för att mina grannar röker som borstbindare. Kan inte ens ha mitt sovrumsfönster öppet på nätterna, för då kommer det in rök där istället. Något förslag ?
  Michael Hansson
 • Hej Michael.

  Jag har skickat vidare din fråga till Områdesvärden Marika för svar.
  Annette Kundcenter

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.