Till senaste kommentaren

Grannen sjunger och spelar väldigt högt - vad gör jag?

Hej! Vi bor på nybyggda Hammocken och har en granne under oss som tror att hans lägenhet är en repstudio, dvs han sjunger och spelar väldigt högt flera dagar i veckan. Detta hörs väldigt mycket upp till oss och stör framförallt vår bebis kvällssömn. Tycker ni att detta är skäl för att gå ner och prata med grannen, trots att han för oväsen innan 22-tiden på kvällen? Vill nämligen gärna veta om vi har någon grund att stå på innan vi går ner och pratar med honom, känns dumt att ta strider i onödan. Och om ni tycker att detta räknas som störande beteende, vem kontaktar vi då om grannen inte upphör med sin "skönsång"? Tack på förhand!
Rebecka Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Rebecka, tack för ditt mejl.

  Tråkigt att höra ni upplever problem med störningar från grannen.

  Det bästa i detta fallet är att kontakta din områdesvärd och prata mer om störningarna ni upplever eftersom det är ett återkommande problem. Kontaktuppgifterna till din områdesvärd ser du nedan

  Sebastian Mati tel : 046-35 86 24
  E-post : sebastian.mati@lkf.se

  Mejra Kundcenter
 • samma problem har vi på ringhornegränden sen en granne har flyttat hit men alla på lkf verkar har gått på semester vem är ansvarig då?
  ramiz
 • Hej Ramiz!

  När din områdesvärd är på semester har vi en vikarierande områdesvärd som täcker upp. Det går bra att ringa kundtjänst på telefon 046-358500 för att bli kopplad till ansvarig. Du kan även mejla till oss på info@lkf.se så ser vi till att till meddelande hamnar rätt.
  Joanna Kundcenter

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.