Min tillfälliga bostad under ombyggnation?


Kommer mitt tillfälliga boende vara möblerat?
Våra ombyggnadshem är möblerad och har det mest nödvändiga sakerna för att tillaga mat. Vi har en flyttfirma som hjälper dig att flytta över din säng och flyttlåda.

Vad behöver jag packa med till evakueringsbostaden?
Vi skickar hem en checklista till dig där vi listat de mest nödvändiga att ta med. Önskar du ta med något mer så är det helt upp till dig.

Kommer det finnas internet i den tillfälliga bostaden?
Våra ombyggnadshem kommer ha internt tillgängligt för dig att bara koppla på precis som du gör i din lägenhet. Glöm inte ta med din router.

Jag har hemtjänst, hur gör jag då?
Om du har hemtjänst är det bra att meddela att du kommer bo i en annan lägenhet under ombyggnaden. Din hemtjänst kan då hjälpa dig att flytta över eventuellt lås och larm till din evakueringslägenhet. Meddela gärna hemtjänsten i god tid så hinner de planera in flytten. Skulle det vara några frågor kan du vända dig till oss så hjälper vi dig.

Betalar jag elen i min lägenhet under tiden arbetet pågår? Du behåller ditt elavtal som du har i din lägenhet. När du flyttar till din tillfälliga lägenhet så står LKF för elförbrukningen. Våra byggare dra fram egen el i trapphusen och kommer inte använda el från lägenheten.

Var kan jag hämta min post? Vi flyttar din postlåda till intilliggande trapphus så du enkelt kan hämta din post. Vi meddelar dig var din tillfälliga brevlåda kommer vara placerade.

Tv-kanaler
I våra ombyggnadshem finns ett grundutbud av tv-kanaler från tele2.

Behöver jag säga upp mitt befintliga el-avtal inför IMD el? Du behöver inte säga upp det utan det sker automatiskt

Var går min nya tagg? Din elektroniska tagg ska gå till:

  • Entrén
  • Din postbox
  • Allmänna ytor så som källaren, miljöhus, barnvagnsrummet, cykelrum och tvättstugan.
Hur bokar jag tvättid med det nya systemet? Du kan boka tvättid digitalt via Mina Sidor eller genom bokningstavlan vid tvättstugan.

Lunds Kommuns Fastighets AB Kundcenter
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.