Till senaste kommentaren

Hur kan jag byta till en större lägenhet?

Jag undrar hur jag ska göra för att byte lägenhet till en större lägenhet (2 rum) inom lkf (Linero Torg)?

Kommentarer

 • Hejsan Hani,

  Om du som hyresgäst önskar att byta lägenhet inom LKF finns det två alternativ. Du kan få en ny lägenhet genom vår bostadskö, du registrerar dig som sökande genom Mina Sidor - Boköanmälan.

  Ett annat alternativ är bostadsbytet som du även finner på Mina Sidor. Här kan du lägga ut en bytesannons som blir tillgänglig för andra LKF hyresgäster. Om du skulle finna någon som du önskar att byta lägenhet med sänder ni in en ansökan om lägenhetsbyte till oss.

  Josefin Kundtjänstmedarbetare
 • Hur lägger man in bytesannonser? Hittar inte
  Sandra Ekman
 • Hejsan Sandra,

  Om du loggar in på Mina Sidor kommer du finna en meny längst till vänster på sidan. Där klickar du på Bostadsbytet. Ibland kan menyn vara minimerad, du måste då klicka på Mina Sidor en gång först i menyn till vänster.

  När du besöker sidan från en mobil eller surfplatta ser det dock lite annorlunda ut. Du klickar då först på Meny. Därefter klickar du på plustecknet bredvid Mina Sidor och där finner du Bostadsbytet.
  Josefin Kundtjänstmedarbetare
 • Hej!
  Jag undrar hur kan jag byta min 2 rums lägenhet mot 3 rums lägenhet i område Kollegievägen linero?

  Hasina Katswal
 • Hej Hasina,

  Om du som hyresgäst önskar byta lägenhet med en annan LKF-hyresgäst, kan du annonsera din lägenhet genom Bostadsbytet inne på Mina sidor. Där kan du även se annonser gjorda av andra hyresgäster hos LKF. När du hittat någon du önskar byta lägenhet med sänder ni in en ansökan om lägenhetsbyte till oss.

  Du kan även söka lediga lägenheter genom att registrera dig i vår bostadskö. Detta görs genom Mina Sidor - Boköanmälan.
  Joanna Kundtjänstmedarbetare
 • Hej jag bor i Magistratsvägen 17c det var länge jag i kö på bytta lägenhet snälla hjälp mig Tack Mvh Aysona.
  Aysona Bashghareh
 • Hej Aysona.

  Lägenheterna erbjuds alltid till de som har flest poäng av de sökande, jag har tittat på de lägenheterna du sökt och de som ligger 1:a på dem har från ca 3.300-5.800 poäng.
  Däremot finns eventuellt en möjligheten för dig att byta lägenhet, om du hittar någon att byta med så lämnar du in en ansökan om byte.
  Du kan hitta bytesannonserna om du loggar in på Mina sidor och även lägga din egen lägenhet som annons.
  Annette Kundtjänstmedarbetare
 • Hej snälla ni måste hjälpa mig för att jag är rett  från min område. Jag är ensam mamma med en 6 åring sån min område finns bara från afhgan.somalien 'sorien. Ock jag är rett .det är viktigt att ni hjälpa på en sannm kvinnor .
  Mvh Aysona Bashghareh
  Aysona
 • Hej igen Aysona.

  Jag förstår att du gärna vill ha lägenhet på något annat ställe. Men som jag skrev i förra mejlet så måste lägenheterna alltid erbjudas till de som har flest köpoäng. '
  Vi har ingen möjlighet att ge dig en lägenhet om det finns andra som sökt den som har stått i kö längre, eftersom LKF inte lämnar förtur.

  Om du vill ha hjälp med att titta bland de som har lagt sina lägenheter till byte eller lägga din egen lägenhet som bytesannons, så får du gärna komma in till oss på Lilla Tvärgatan 21 så kan vi hjälpa dig. Vi har öppet måndag-fredag 8-16.30.

  Annette Kundtjänstmedarbetare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.