Till senaste kommentaren

Kan man koppla in bänkdiskmaskin i lägenheten?

Jag skulle vilja skaffa en bänkdiskmaskin till min 2a på Örnvägen (37 kvm) och undrar om LKF kan installera en annan typ av blandare till kökshon som passar för detta ändamål. Kostar detta i så fall något och kan LKF hjälpa till med inkopplingen av diskmaskinen? Diskmaskinen tänkte jag köpa själv och ta med mig den dag det blir dags att flytta.

Kommentarer

 • Hej Lisa,

  Tack för din fråga!

  Byte av diskhon eller installation av egen diskmaskinen är dessvärre ingenting vi hjälper till med. I en del lägenheter är det dock möjligt att beställa en diskmaskin som tillval, du kan läsa mer om tillvalen här: http://www.lkf.se/Hyresgast/Hyresgasterbjudande...

  Josefin Kundcenter
 • Tack för svaret men jag tror du kanske läste frågan lite för snabbt. Det var byte av blandare, inte diskho, som jag främst frågade efter. I övrigt ska jag nog lyckas klura ut hur diskmaskinen ska installeras om bara korrekt blandare finns tillgänglig.

 • Hej Lisa,

  Det stämmer att jag råkade läsa lite för snabbt där, ber om ursäkt!

  Vid installation av egen bänkdiskmaskin byter vi inte ut blandaren heller. Det är därför viktigt att tänka på att eventuellt byte av den måste utföras fackmannamässigt så du inte blir återställningsskyldig vid eventuell utflyttning.

  Josefin Kundcenter

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.