Till senaste kommentaren

Hur vet man sin placering i kön till en lägenhet?

Hur vet man vart man ligger i kön till en lägenhet?

Visa bästa svaret

Kommentarer

 • Hej Christina,

  Så snart intresseanmälningarna har handlagts av uthyraren kommer du kunna se huruvida du blivit erbjuden visning eller ej inne på Mina Sidor. Det är först då vi kan se vilken placering du har om du blivit erbjuden visning.

  Jag önskar dig en fortsatt trevlig dag!

  Josefin Kundcenter
 • Hej,
  Hur kommer det sig att man inte kan se sin plats i kön? På AFB:s sida kan man som inloggad se vilken plats i kön man kommer få vid intresseanmälan på en lägenhet. Det underlättar ju livsplaneringen ganska betydligt om man kan förutse lite vad för bostad man har chans på (om man har chans på någon överhuvudtaget).
  Finns det förresten några cirka-tider för hur många köpoäng som krävs för olika bostäder?

  Mvh
  Lisa

 • Hejsan Lisa,

  Tack för din fråga!

  Hos LKF är det dessvärre inte möjligt att se sin placering medan lägenheten är publicerad. Om du inte fått visning till lägenheten går det dock bra att kontakta oss på info@lkf.se så kan vi efter sista svarsdatumet meddela hur många poäng den gått för.

  Gällande kötiderna så är det verkligen svårt att säga. Storleken, läget och hyran är faktorer som kan påverka intresset för en lägenhet. Men det kan också skifta mycket från gång till gång för samma typ av lägenhet, om det funnits några andra som också valt att söka lägenheten.

  Josefin Kundcenter

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.