Till senaste kommentaren

Hur vet man sin placering i kön till en lägenhet?

Hur vet man vart man ligger i kön till en lägenhet?

Visa bästa svaret

Kommentarer

 • Hej Christina,

  Så snart intresseanmälningarna har handlagts av uthyraren kommer du kunna se huruvida du blivit erbjuden visning eller ej inne på Mina Sidor. Det är först då vi kan se vilken placering du har om du blivit erbjuden visning.

  Jag önskar dig en fortsatt trevlig dag!

  Josefin Kundcenter
 • Hej,
  Hur kommer det sig att man inte kan se sin plats i kön? På AFB:s sida kan man som inloggad se vilken plats i kön man kommer få vid intresseanmälan på en lägenhet. Det underlättar ju livsplaneringen ganska betydligt om man kan förutse lite vad för bostad man har chans på (om man har chans på någon överhuvudtaget).
  Finns det förresten några cirka-tider för hur många köpoäng som krävs för olika bostäder?

  Mvh
  Lisa

 • Hejsan Lisa,

  Tack för din fråga!

  Hos LKF är det dessvärre inte möjligt att se sin placering medan lägenheten är publicerad. Om du inte fått visning till lägenheten går det dock bra att kontakta oss på info@lkf.se så kan vi efter sista svarsdatumet meddela hur många poäng den gått för.

  Gällande kötiderna så är det verkligen svårt att säga. Storleken, läget och hyran är faktorer som kan påverka intresset för en lägenhet. Men det kan också skifta mycket från gång till gång för samma typ av lägenhet, om det funnits några andra som också valt att söka lägenheten.

  Josefin Kundcenter
 • Hej!
  Varför kan alla de andra hyresvärdarna uppge hur många sökande som finns    under tiden lägenheten ligger ute. Man vill ju se hur många sökande som finns till varje lägenhet som är ledig. Gärna svar. tack, Charles Hallén
  Charles Hallén
 • Hej Charles!

  Det är möjligt att se hur många sökande en ledig lägenhet har. Detta ser du när du klickar in på ett specifikt objekt. Informationen finns längst ned i den ruta där det bland annat står när tillträde till lägenheten ges, likt nedan bild:

  Ha en fin dag!

  Joanna Kundcenter
 • Hej!
  Varför jag kan inte se min kö plats?
  Araz Akram Salih
 • Hej Araz!

  Sökande som antingen bor, arbetar eller studerar i Lund är prioriterade enligt vår uthyrningspolicy. Sökande till en lägenhet sorteras automatiskt utefter köpoäng och sedan manuellt utefter prioritering. Efter vår första kollning får de prioriterade sökande med mest köpoäng ett erbjudande och därmed också en köplacering. För övriga sökande är placeringen preliminär.

  Skulle du inte ha fått ett erbjudande men vill veta din preliminära köplacering är du välkommen att kontakta oss. Du når oss genom att ringa 046-358500 eller genom att mejla oss på info@lkf.se.

  Ha en bra dag!
  Joanna Kundcenter
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.