Till senaste kommentaren

Hur vet man sin placering i kön till en lägenhet?

Hur vet man vart man ligger i kön till en lägenhet?

Visa bästa svaret

Kommentarer

 • Hej Christina,

  Så snart intresseanmälningarna har handlagts av uthyraren kommer du kunna se huruvida du blivit erbjuden visning eller ej inne på Mina Sidor. Det är först då vi kan se vilken placering du har om du blivit erbjuden visning.

  Jag önskar dig en fortsatt trevlig dag!

  Josefin Kundtjänstmedarbetare
 • Hej,
  Hur kommer det sig att man inte kan se sin plats i kön? På AFB:s sida kan man som inloggad se vilken plats i kön man kommer få vid intresseanmälan på en lägenhet. Det underlättar ju livsplaneringen ganska betydligt om man kan förutse lite vad för bostad man har chans på (om man har chans på någon överhuvudtaget).
  Finns det förresten några cirka-tider för hur många köpoäng som krävs för olika bostäder?

  Mvh
  Lisa

 • Hejsan Lisa,

  Tack för din fråga!

  Hos LKF är det dessvärre inte möjligt att se sin placering medan lägenheten är publicerad. Om du inte fått visning till lägenheten går det dock bra att kontakta oss på info@lkf.se så kan vi efter sista svarsdatumet meddela hur många poäng den gått för.

  Gällande kötiderna så är det verkligen svårt att säga. Storleken, läget och hyran är faktorer som kan påverka intresset för en lägenhet. Men det kan också skifta mycket från gång till gång för samma typ av lägenhet, om det funnits några andra som också valt att söka lägenheten.

  Josefin Kundtjänstmedarbetare
 • Hej hur vet jag var i kön jag är
  Roberta
 • Hej Roberta.

  Till de flesta lägenheterna är det mellan 5-10 års kötid. De lägenheter som ibland kan gå för kortare kötider kan vara nyproduktion eller senare byggda lägenheter.
  Det kan också vara kortare kötider till en del av byarna tex Genarp,
  Revinge eller Veberöd.
  Om du sökt en lägenhet och vill veta din placering på den är du välkommen att höra av dig hit, det tar oftast ett par dagar efter avpublicering innan vi kan se din placering.
  Annette Kundtjänstmedarbetare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.