Till senaste kommentaren

Kan man ångra sig före kontraktsskrivning?

Om man tackat ja till en lägenhet men sedan ångrar sig innan man skrivit på något kontrakt, går det bra? Står bara att man kan ändra sitt svar fram tills sista svarsdatum.

Kommentarer

 • Hej Sandra,

  Tack för din fråga!

  Om du tackar ja till en lägenhet och ångrar dig före kontraktsskrivningen så kan du fortfarande tacka nej. Det kommer då att räknas som ett Nej-svar. Det går dock aldrig att ändra ett Nej till ett Ja efter sista svarsdatumet.

  För att undvika förseningar i handläggningen vill vi dock att sökande känner efter huruvida de vill gå vidare eller ej med lägenheten redan före sista svarsdatumet.
  Josefin Kundtjänstmedarbetare
 • Hur tackar jag ja till en lägenhet och får jag någon bekräftelse?
  Carina
 • Hej Carina,

  Du tackar Ja inne på Mina Sidor - Erbjudanden. När du har klickat Ja, kommer det stå att du tackat Ja till erbjudandet. Du får dock ingen bekräftelse via E-post.
  Josefin Kundtjänstmedarbetare
 • Hej.
  Jag har erbjudits en lägenhet men pga Corona går det inte att titta på den innan man tackar JA eller NEJ.
  Under dessa omständigheterna borde jag ju kunna få backa min intresseanmälan. Jag vill inte att en chans ska räknas bort när jag inte ens kan se lägenheten.
  Jörgen
 • Hej Jörgen.

  Tyvärr så blir det lite speciellt just nu, och vi informerar om vad som gäller, så det inte ska kunna bli missförstånd.

  I annonsen stod det:
  Tänk på att endast anmäla ditt intresse för lägenheter som du är beredd att tacka Ja till, även utan visning. Vi ber om överseende för detta.

  Så det är detta som gäller, vill du ändå diskutera detta så är det bäst att du vänder dig till ansvarig uthyrare Anna på tel 046-35 85 87.  Annette Kundtjänstmedarbetare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.