Till senaste kommentaren

Går det att hyra två parkeringsplatser?

Det går bra att hyra mer än en parkeringsplats.

För att kunna söka parkeringsplats på LKF, gör man det via vår fordonsplatskö på www.lkf.se. för att kunna få en extra parkeringsplats behöver du söka den på samma sätt som du söker den första parkeringsplatsen. 

Det som är bra och veta är
att vid uthyrning av parkeringsplatser i områden där det är större efterfrågan, prioriterar vi hushåll som inte har någon plats före de som behöver en extra.

Om du inte redan står i fordonplatskön, registrerar du dig genom att logga in på Mina Sidor och klicka in på "Fordonsplatsköanmälan" som du hittar som alternativ i menyn till vänster inne på Mina Sidor via datorn och
under menyknappen på mobil/surfplatta.

 för att registrera dig i fordonskön eller för att logga in, klicka på Mina Sidor för att komma dit direkt.
(Uppdaterad )

Kommentarer

 • Hej Jessica,

  Tack för din fråga!

  Det är möjligt att hyra mer än en parkeringsplats, ni söker den extra platsen via vår fordonsplatskö på www.lkf.se. Vid uthyrning av parkeringsplatser i områden där det är större efterfrågan, prioriterar vi dock hushåll som inte har någon plats före de som behöver en extra.
  Josefin Kundcenter
 • Hej, hur ställer jag mig i kö för en parkeringsplats ute? Bor på Norra fäladen men hittar inte kön att registrera mig på?
  Mvh jessica
 • Hej Jessica,

  Du registrerar dig i fordonsplatskön genom att logga in på Mina Sidor och klicka in på "Fordonsplatsköanmälan". Du hittar alternativet i menyn till vänster inne på Mina Sidor via dator och under menyknappen på mobil/surfplatta.

  Josefin Kundcenter
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.