Till senaste kommentaren

Hur ser mina chanser ut att få lägenhet med 800 poäng?

Hej, jag har drygt 800 poäng och söker 1:or - 2:or bor i lunds kommun. Hur stor chans har jag att få en längdenhet snarast?
Tahereh Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Tahereh,

  Tack för din fråga!

  Med dina nuvarande poäng är möjligheterna att få lägenhet direkt tyvärr inte så stora. Kötiderna varierar från lägenhet till lägenhet men rör sig många gånger mellan 5-10 år.

  Nyproducerade lägenheter kan ibland ha något kortare kötider beroende på hur intresset blir. Just nu har vi exempelvis byggprojektet Nymfen ute på hemsidan om du skulle vilja söka och se hur det går.
  Josefin Kundcenter
 • Hej mitt namn är marko jag har försäkringkassan då hjag är heltids sjukskriven går rehab nu för att få deltid annars har jag sjupenning i förebyggande syfte och har fast inkomst men jag förstår inte hur d kan ta sån tid att få en lägenhet när ni bygger hur mycke som helst just nujag har just nu bara 500poäng Mvh Marko
  Marko Malek
 • Hej Marko,

  Tyvärr är kötiderna långa då vi har så många som söker aktivt. Men de nybyggda lägenheterna du nämner kan gå för kortare kötider ibland, beroende på hur intresset blir.

  Det är alltid en bra idé att söka och testa om du är intresserad av ett byggprojekt. Just nu har vi exempelvis rätt många lägenheter i projektet Hammocken som är lediga och sökbara tom. 14/2.
  Josefin Kundcenter

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.