Till senaste kommentaren

Hur många poäng krävs för en etta på Östertull?

Hej!

Hur många poäng krävs för ettorna på Östertull? Speciellt de minsta med en hyra på ca 3000 kr/månaden. På vilka adresser ligger ettorna i området?

Kommentarer

 • Hej.

  Tack för ditt mejl.

  Vi har tyvärr ingen statistik som skiljer på de olika ettorna. Under 2017 var det omflyttning på 2 ettor på Östertull och snittkötiden för de 2 blev 4.464 poäng.
  Det finns en etta på Östra Mårtensgatan, 6 på Skolgatan och en på Östra Vallgatan.
  Annette Kundtjänstmedarbetare
 • 14-15 år om du inte bor i LKF alltså 🙁

  P
 • Hej.

  Ja det är ju statistik så det kan variera från gång till gång beroende på poängen de har som söker. Men det är alltid långa kötider till lägenheter som ligger centralt.

  Oftast lite kortare kötid till senare byggda områden. Så det kanske är ett alternativ.

  Annette Kundtjänstmedarbetare
 • Hej, hur många poäng krävs för att bli aktuell för en 5a? Har bott hos LKF sedan 15 år numera i en 4a men vi är i stort behov av en 5a.
  Teddy Walter
 • Hej Teddy,

  Tack för din fråga!

  I området Östertull har vi endast tre stycken 5 ROK och vi har därför ingen statistik på vad dessa kan gå för.

  Men vi tittade på statistiken för 5 ROK i Lund under 2019 och poängen låg ungefär mellan 3500-8000 poäng. De flesta av dessa låg dock på Magistratsvägen och Linero där det finns fler femmor. I centrum får man nog räkna med att det kan gå för ännu högre poäng.
  Josefin Kundtjänstmedarbetare
 • Hej, jag tänkte närmast på väster om du har någon statistik på det?
  Teddy Walter
 • Hej Teddy,

  Tyvärr finns det inte någon statistik där. Vi har nämligen bara två femrummare på Väster, en på Lövsångaren 4 och en på Västra stationstorget. Du kan se vilka lägenhetsstorlekar som finns i respektive område här: https://www.lkf.se/vara-omraden/lunds-stad/vaster/

  På Värpinge finns det däremot 17 femrummare. Eftersom det är låg omflyttning finns inte så bra statistik, men vi handlägger just nu en lägenhet på Ministervägen och de sökande som har fått visning har mellan 4708-8162 poäng.
  Josefin Kundtjänstmedarbetare
 • Ok, tack!
  Då står jag mig slätt med min 3800 poäng..
  Vi bor ju på Risätersgatan så man får hoppas på en 5a på Väster!
  Teddy Walter
 • Hej Teddy,

  Ett annat alternativ är ju annars bostadsbytet, det kan ju finnas dem som annonserar där istället för att söka via bokön.

  Inne på Mina Sidor hittar du Bostadsbytessidan där du både kan läsa andras annonser och lägga ut en egen. Du kan läsa mer om hur lägenhetsbyte går till här: https://www.lkf.se/ar-hyresgast/kontrakt-och-lagenhetsbyte/lagenhetsbyte/
  Josefin Kundtjänstmedarbetare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.