Höga ljud och störande grannar

Det är så att vi pratar och låter på olika sätt, vi har olika ljudnivåer vid olika tillfällen samt om vi är barn eller vuxna.

Är det så att du upplever dina grannar som störande av olika anledningar:

Det kan vara allt från barn som skriker och leker, vuxna som bråkar eller pratar och skrattar högt, grannar som har fester, röker eller har höga ljud på tex sin TV mm.

Vi vill börja med att be er och prata med er granne som ni upplever som störande.
Varför vi vill detta är för att er granne kanske inte vet att det hörs så mycket från deras lägenhet, eller att deras barn stör er när dem är ute och leker, eller att cigarettröken går in på er balkong mm.

Är det så att ni redan har försökt och prata med era grannar och störningen kvarstår eller om ni känner att ni inte vågar prata med dem på egenhand, så är ni välkomna att kontakta oss på LKF för att få hjälp och dra i ärendet.
Detta gör du genom att kontakta vårt Kundcenter på telefon nr 046-358500 eller på e-post info@lkf.se, så tar vi ärendet vidare till Kundförvaltaren på ditt områden.

skulle det vara så att er granne stör på kvällar och nätter mellan 16.00-7.00 så kan ni ringa jouren på 040-6769379 så kommer dem ut och hjälper till med ärendet. 


I våra ordningsregler står:

*Inte störa andra med ljud och oväsen och även i övrigt undvika allt annat som kan störa kringboende.

*Alla är skyldiga att visa hänsyn och välvilja för att alla ska kunna trivas. Det viktigaste av allt är att använda sunt förnuft och prata med sina grannar.


(Uppdaterad )
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.