Högt skrikande barn

Hej
Hur sent ska man acceptera att barn mellan 3-8 år skriker högljutt på kvällarna?
Det är ett väldigt skrikande och tjoande till sent på kvällarna. Det går inte att ha fönster öppna om man ska ha normalt ljud på tvn och höra tvn

Kommentarer

 • Hej Tomas.

  I våra ordningsregler står:

  *Inte störa andra med ljud och oväsen och även i övrigt undvika allt annat som kan störa kringboende.

  *Alla är skyldiga att visa hänsyn och välvilja för att alla ska kunna trivas. Det viktigaste av allt är att använda sunt förnuft och prata med sina grannar.


  Om du har möjlighet att prata med dem så kan det hjälpa, de kanske inte vet att det hörs så mycket.

  Om du har gjort det och det inte hjälper, eller att det känns obekvämt för dig att ta samtalet med dem, så är det Områdesvärden du ska kontakta vid störningsärende.

  Annette Kundcenter
 • JAG HÅLLER MED, DET ÄR VÄLDIGT JOBBIGT NÄR BARNEN SKRIKER , STUDSAR MED BOLLAR OCH ANNAT . DET GÄLLER BÅDE INNE OCH UTE. FÖRÄLDRARNA FÅR SÄGA TILL SINA BARN PÅ SKARPEN , KANSKE BERÄTTA FÖR DOM ATT DET FINNS MÄNNISKOR SOM FÅR ONT I ÖRONEN NÄR DOM SKRIKER. DET ÄR OK ATT DOM FÅR LÅTA , MED DET FÅR VARA INOM RIMLIGA GRÄNSER, MAN VILL GÄRNA KUNNA SITTA OCH KOPPLA AV PÅ SIN ALTAN UTAN ATT HÖRA DOM SKRIKA, DET GÄLLER OCKSÅ DE VUXNA SOM HAR HÖGA SKRIKIGA GÄLLA RÖSTER.
  EVA
 • Hej Eva.

  Man pratar och låter på olika sätt, men om du upplever det där du bor som direkt störande, så får du kontakta din områdesvärd, som är den som handhar störningsärende.
  Annette Kundcenter
 • TACK SÅ MYCKET FÖR ETT SNABBT SVAR.
  EVA
 • Hej, Vad händer om Vuxna skriker varenda dag ? Jag menar en av grane , och ibland kommer och står mitt på gatan , framför alla vi grannar !
  Vi är trötta på dem ! Jag bor på Sankt Hans, 15a och detta händer på andra sidan i hörnan på första våning !
  Dieg N.
 • Hejsan Dieg,

  Vid problem med högljudd/skrikande granne är det bra att kontakta områdesvärden.

  Är du osäker på vem du ska vända dig till kan du kontakta Kundcenter på telefon 046-358500 eller på e-post info@lkf.se, så tar vi ärendet vidare till rätt person.
  Joanna Kundcenter

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.