Till senaste kommentaren

Hiss från eller inte från markplan borde stå på alla lägenheter

Hej! Vår familj är beroende av hiss från markplan (dvs att inga trappsteg behöver passeras för att nå lägenheten), något vi knappast är ensamma om. Hade man kunnat ändra på hemsidan så att istället för att det bara står att hiss finns, så står det antingen "hiss från markplan" eller "hiss (ej från markplan)" så att man vet? Även trösklar upp till själva ingången vore bra om det var markerat på något sätt.
Martin Ahrnbom Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Martin.

  Tack för din fråga.

  Tyvärr så går det inte att lägga in i systemet enligt era önskemål. När ni hittar en lägenhet ni är intresserad av så hör gärna av er hit innan ni anmäler intresse,så kan vi alltid ordna fram den informationen på något sätt.

  Ni kan även ansöka om bostadsanpassning hos kommunen och kanske få de hjälpmedel som ni behöver.
  Annette Kundtjänstmedarbetare
 • Nu vet jag inte hur ert system fungerar eller varför det inte går att anpassa det efter verksamheten, men kan man lägga in om det ens finns hiss åtminstone i annonsen? Eller ska jag sluta mig till att det inte finns om jag tittar igenom hela annonsen utan att hitta något? Lite onödigt att behöva fråga för varje lgh man söker om det finns hiss, det borde spara er på kundtjänst lite arbetstid om man bara skrev ut det i annonsen?
  Pelle
 • Hej Pelle.

  Jag har skickat din fråga vidare till Amela som är uthyrare.


  Annette Kundtjänstmedarbetare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.