Till senaste kommentaren

Går det att se vilka lägenheter som har badkar?

Går det att få reda på vilka lägenheter som har badkar utan att behöva gå på visning? Det verkar inte stå något om det på infosidorna för lägenheter, så som det gör för t.ex. tvättmaskin.

Jag har försökt titta på planritningarna, men jag är osäker på om det går att se säkert på dem om det finns badkar eller inte. Det finns nämligen många lägenheter där det verkar vara perfekt plats till badkar men det bara är utritat en slags ruta som inte är så avlång som ett badkar, och jag vet inte om det är för att de lägenheterna faktiskt inte har något badkar eller om det är för att dusch med badkar ritas ut på samma sätt som dusch utan badkar.
Jos Rosenqvist Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Hej Jos.

    Det finns tyvärr ingen möjlighet att se på planritningen. Det kan vara så att det funnits ett badkar men att det nu finns dusch eller tvärtom eftersom det kan ha blivit ändrat sedan ritningen gjordes, som oftast är original hur lägenheten såg ut från början.

    Om detta är viktigt för dig att veta innan du anmäler intresse så är det bäst att kontakta oss eller uthyraren för området.
    Annette Kundtjänstmedarbetare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.