Din TV blir helt digital

Den 8 september digitaliserar Com Hem hela sitt tv-utbud. Detta gör att du som ser på tv via analoga kanaler måste byta till digitalt. Detta gäller inte våra hyresgäster i Revinge och Veberöd.

Hur du byter över till digitalt utbud och andra tips om din tv kan du läsa på Com Hems hemsida. Information kommer även i din brevlåda.


LKF erbjuder gratis digitalbox till alla hyresgäster
Vi erbjuder alla våra hyresgäster en gratis digitalbox, som kan användas om du har en äldre tv som inte har digitala kanaler. Då gör boxen så att du kan fortsätta titta på din tv, precis som vanligt.

Boxen kan också behövas om du vill kunna se på fler kanaler, utöver grundutbudet. Har du en nyare TV så har den en inbyggd digitalbox och då slipper du skaffa digitalboxen om du vill utöka ditt kanalutbud.

Om du vill ha en gratis digitalbox måste du uppge att du är hyresgäst hos LKF samt vilken adress som du bor på när du ringer Com Hems kundservice, telefon: 0775-171720


Se tv på fler enheter samtidigt

Med övergången till digital-tv har du också möjlighet att se program via fler enheter som till exempel mobil, platta eller dator. Registrera ett konto på Com Hem Play och börja titta gratis när och var du själv vill.


Extra förmånligt erbjudande för LKFs hyresgäster
Som kompensation för att TV4 inte var tillgängligt under december 2019 erbjuds du som hyresgäst att prova på abonnemanget TV Guld i 3 månader för 149 kr/månaden (ordinarie pris 509kr/månaden).

Beställ TV Guld med erbjudandet genom att ringa Com Hem kundservice på telefon 0775-171720. Ange vilken adress du bor på och att du är hyresgäst hos LKF.

Förresten, tips är att byta till digital-tv redan nu – så slipper du tänka på det i september!

Lunds Kommuns Fastighets AB Kundcenter Rapportera olämpligt innehåll
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.