Till senaste kommentaren

Stämmer det verkligen att ett företag som heter Compwell kanske ska in i min lägenhet?

Har fått meddelande i brevlådan att compwell ska göra underhåll/service av vattenförbrukingsmätning. Så vit jag vet finns det ingen mätare i lägenheten Jag ringde Områdets Värden Rickard Nilsson och han visste ingenting om saken. Utskicket ser lite konstigt ut och nummert man ska ringa på Compwell är okänt när man söker på det. Elisabeth Towarnicka är kontaktpersonen på Compwell men hon är svår att förstå och verkar inte riktigt professionell. Stämmer detta utskick eller är det något skumt med det? Jag har en känsla att det inte stämmer. Jag bor på fossilen i Lund
Gustav Andersson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Hejsan Gustav,

    Tack för din fråga.

    Det stämmer att företaget Compwell är dem som utför servicen och de brukar själv kontakta våra hyresgäster för att boka in dessa. Så det låter som att det kan stämma men du får gärna återkomma med vilket nummer dem uppgav på lappen.

    Jag stämde även av med områdesvärden som berättade att han fått någon annan kontakt gällande det. Så vi ska se över lappen och även hur kommunikationen går mellan Compwell och våra hyresgäster då ni självfallet ska kunna känna er trygga vid besök av LKF och våra entreprenörer.
    Josefin Kundcenter

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.