Till senaste kommentaren

Går det att skicka in nycklarna i ett rekommenderat brev?

Hej!

Vi har flyttat långt bort från Lund och vill lämna tillbaka våra nycklar till den lägenhet vi har flyttat ut ur. Hade det varit möjligt att skicka nycklarna i ett rekommenderat brev till LKF istället för att lämna in dem på plats? Vi vill helst undvika dyra transportkostnader och att behöva ta ut semesterdagar bara för att åka tillbaka till Lund för att lämna in nycklarna.

Kommentarer

 • Hej Joel,

  Tack för din fråga.

  Nycklarna ska egentligen lämnas in direkt till LKF, men det kanske kan gå att skicka dem i ett rekommenderat brev. Vänligen ta kontakt med din områdesvärd för att komma överens om vad som fungerar bäst för er alla.

  Du hittar kontaktuppgifterna till områdesvärden genom att klicka på din adress här: https://www.lkf.se/Kontaktlista/A-O-lista/
  Josefin Kundcenter
 • Hej.
  Ang Kanalutbudet. FOX har ju inga sändningar längre.Kanalen har upphört.
  Undrar nu vilken kanal ni tänker ersätta den med.

  Vänligen Ingrid
  Ingrid mariette jörgel
 • Hej Ingrid,

  Tack för din fråga!

  Kanalen Fox ingår inte längre i själva grundutbudet, men som LKF hyresgäst har du även möjlighet att få digital TV-small kostnadsfritt där Fox ingår. Tv-small finns inte automatiskt i lägenheten utan du måste kontakta Comhems kundtjänst för att aktivera tjänsten. Du når dem på 90 222.
  Josefin Kundcenter
 • Jag har aktiverat tv smäll i juli 2020. Fox har upphört,det är därför jag hör av mej till er. Det är ju något ni bör ta ställning till.  Vänligen Ingrid.
  Ingrid mariette jörgel
 • Hej Ingrid,

  Vilka kanaler som ingår i utbuden är tyvärr ingenting som vi påverkar. Om du har frågor om eventuella ersättningskanaler är det bästa att kontakta Comhem på 90 222.
  Josefin Kundcenter
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.