Till senaste kommentaren

Är värmen avstängd nu på våren?

Hej!
Jag undrar om värmen är avstängd på Örnvägen? Eftersom våren varit så kall behövs värmen längre. Det är 7 grader ute o elementen är kalla. Då får jag så ont av min Fibromyalgi.
Åse Andersson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Åse,

  Tack för din fråga!

  Värmen är inte avstängd utan den är fortfarande igång. Värmesystemet regleras automatiskt efter temperaturerna. Det som kan ske just vid denna tiden på året, är att det skiftar mycket i temperaturen på dagtid och kvällstid.

  Somliga dagar kan det upplevas som kallare i lägenheten om temperaturen har ändrats så pass mycket att systemet inte riktigt hängt med.
  Josefin Kundcenter
 • Hej!
  Då är systemet dåligt om det inte hänger med i temperaturskiftningarna. Hade varit bättre om jag själv hade fått reglera värmen. Jag har dessutom ingen sol alls som når in på min kökssida, så det känns kyligt från väggar och fönster. Dessutom är det bara tvåglasfönster.
  Åse Andersson
 • Hej Åse,

  Systemet ska regleras efter temperaturerna, men det är just vid dagar som de sista två dagarna, där omställningarna sker så snabbt, som det kan orsaka problem.  

  Om problemet kvarstår skulle jag rekommendera dig att mäta temperaturen i lägenheten. Om den ligger för lågt kan du felanmäla det antingen via Mina Sidor eller per telefon på 046-358500 så vi kan se över det.
  Josefin Kundcenter
 • Hej! Förra året fick jag mätt temperaturen under en vecka. Fick en apparat som skulle ligga i vardagsrummet. Men jag tror inte ens apparaten var igång. Hur ska jag få veta hur den visade?? Har frågat områdeschefen, men han sa bara att de hade hört av dig om det varit något problem. Idag har det ju varit varmt ute, men det känns verkligen inte härinne. Särskilt inte i kök o badrum. Dessutom tror jag inte det är så varmt ute, eftersom jag inte har någon sol alls på ena sidan. Förra sommaren som var kall och regnig frös jag hela sommaren. Kan jag få besked om värmemätningen som gjordes förra året?
  Åse Andersson
 • Hej Åse,

  Då det är återkommande problem är det ju något vi behöver se över och detsamma med mätningarna. Jag har därför vidaresänt ditt meddelande till vår ventilationstekniker Sandras som är mer insatt i dessa frågorna och hon kommer kontakta dig om ditt ärende.
  Josefin Kundcenter

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.