Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Starttider & nummerlappar Lidingöloppet MTB

Hej Lidingöloppet MTB.

Ska cykla mitt första lidingölopp i år och eran 2,3mils bana och jag har hört utav folk som cyklat det att man kan hämta ut nummerlappen på racedagen för jag har cyklat Velothon Stockholm 2ggr och där kunde man inte det och jag åker direkt från min bostadsort Uppsala.

Stämmer detta och hur kommer det sig att vi som cyklar 2,3milaren motion startar kl 9 och dom som cyklar 6,3milaren motion strax efter 12 annars brukar det som oftast vara så att dom som cyklar längre startar före???
Visa bästa svaret

Kommentarer

 • Hej Alex,

  Vad kul att du kommer ut till oss på Lidingöloppet MTB för första gången.

  Det stämmer att du kan hämta ut din nummerlapp samma dag som loppet går. Nummerlappsutdelningen startar kl 07:00 på lördagen så se gärna till att du kommer tillräckligt tidigt för att kunna stå i en eventuell kö till nummerlapparna utan att riskera att missa din start. Det går även att hämta ut nummerlappen på fredagen men åker du från Uppsala så förstår jag att lördagen är en bättre dag för dig att hämta ut din nummerlapp.

  Anledningen till att det korta loppen startar före det längre loppet är att vi nyttjar delar av samma bana på de olika loppen. Detta innebär att vi inte kan ha fler lopp igång samtidigt och då de som cyklar 23 km är ute kortare tid än de som cyklar 63 km så är det logistiskt mycket enklare för oss att släppa iväg de kortare loppen före det längre.

  Ser fram emot att se dig på startlinjen den 5:e maj.
  Jens Sjöblom Projektledare
 • OK tackar så hjärtligt för informationen, då vet jag hur det ligger till med nummerlapparna och varför ni har dom lopptiderna och jaa vi ses den 5maj klockan 9 på startlinjen
 • Hej,
  Jag tar tåget med cykel från Uppsala imorgon. Undrar om det går några bussar från Ropsten/Hjorthagen och ut till startplatsen.

  /Magnus

 • Hej,
  Det går bussar från Ropsten men du får inte ta med cykel på tunnelbana/buss.

  Ca 10 km från Stockholm C till Lidingövallen.
 • Tack
  Jag kan ju hoppa av i Solna och ta en buss därifrån mot Lidingö.
  Hoppas jag och ska kolla nu.
  M
 • Hej!

  Jag och min 10 årige son tänkte cykla 23 km. Men han har startid 8:40 och jag 9:00. Går det att vi startar samtidigt och cyklar tillsammans? Isf när?

  Anders
  Anders Gikling
 • Hej Anders,

  Eftersom din son startar kl 08:40 så är han anmäld i tävlingsklassen för 23 km:s loppet. Om han vill köra i tävlingsklassen så kan ni dessvärre inte köra tillsammans. Det ni kan göra är att han ändrar sig från tävlingsklassen till motionsklassen, då går det att ni cyklar tillsammans. För att göra den ändra din sons anmälan från tävlingsklassen till motionsklassen så mailar du till seedning@lidingoloppet.se
  Jens Sjöblom Projektledare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.