Frågor och svar om anmälan och kortbetalning


Kan jag lita på att mitt kortnummer inte kommer ut till någon utomstående?
Ja. Inte ens vi som säljare kan se ditt kortnummer. Det skickas krypterat hela vägen från din webbläsare, via vår webbserver till bankens dator. Du behöver inte vara rädd för att lämna ut ditt kontokortsnummer när överföringen är krypterad. Faktum är att det med denna teknik är precis lika säkert, eller till och med säkrare, att handla med kontokort på nätet än att handla i en butik där du lämnar ifrån dig ditt kort,

Kan jag betala någon annans anmälan med mitt kort?
Ja. Du gör en anmälan som vanligt och skriver in den personens grundfakta, men när du ska betala använder du ditt namn och kortnummer.

När kommer räkningen på min betalning?
Den kommer på nästa kontokortsräkning. Som försäljningsställe står det "Lidingöloppet".

Hur får jag kvitto på att min betalning verkligen gått fram?
När du har betalat får du en bekräftelse på skärmen, men vi skickar också en betalningsbekräftelse med e-post. Se till att du fyller i en korrekt e-post vid anmälan.

När kommer jag med i startlistan?
Startlistan består endast av betalda anmälningar. Om du anmäler dig genom att betala in anmälningsavgiften via inbetalningskort, förs du in i startlistan så fort vi har registrerat dig. Vi försöker att registrera så snabbt som men ibland kan det dröja några extra veckor (speciellt när vi har annat arrangemang etc.)

När får jag min nummerlapp?
Du får din nummerlapp på plats på Lidingövallen när det är dags för start. Senast en vecka innan loppet får alla som anmält och betalat sin deltagaravgift i tid, ett Startbevis/Start PM med information om loppet per e-post. Mejlet gäller som ditt startbevis. Ta med en utskrift för att visa upp när du hämtar din nummerlapp.

Mer information om öppettider och hur du hittar till nummerlappsutdelningen och andra viktiga platser hittar du här på vår hemsida. Alla fullständiga anmälningar (som betalats in i tid) publiceras på vår hemsida med namn klubb/ort och klass. Har du några invändningar mot detta kan du höra av dig till oss på tel 08-765 26 15 eller e-post info@lidingoloppet.se Lidingöloppet följer Datainspektionens regler när det gäller hantering av personregister.

Hur ändrar jag i mina uppgifter om jag till exempel flyttar eller byter förening?
Skicka e-post med uppgifter om ändringarna till info@lidingoloppet.se

Vem kontaktar jag om det blir problem med min anmälan/betalning?
Har något gått fel så kontaktar du Lidingöloppet:
Tel: 08-765 26 15
E-post: info@lidingoloppet.se
Lidingöloppet Rapportera olämpligt innehåll

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.