Till senaste kommentaren

Information från TCS Lidingöloppet angående Coronaviruset

Martin Terry Tävlingsledare Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej!

  Göteborgsvarvet 21,1km är ju seedinggrundande för Lidingöloppet men nu är ju Göteborgsvarvet 2020 inställt. De har ju ordnat så att man kan springa ett virtual run 21,1 km under helgen 15-17 maj och att det är seedinggrundande till Göteborgsvarvet 2021. Kommer det virituella 21,1 km loppet även kunna vara seedinggrundande till Lidingöloppet 2020 nu till hösten, eller är det endast det riktiga Göteborgsvarvet som fortfarande kommer vara seedinggrundande?

  Mvh Sara Berglund
  Sara Berglund
 • Hej Sara!

  Göteborgsvarvets virtuella lopp (21,1 km) kan användas som seedning till TCS Lidingöloppet 2020. Ange Strava lopp när du skickar in din seedning.

  Mvh
  Juni Stigsdotter
  Lidingöloppet
  Juni Stigsdotter
 • Jag undrar vilken framförhållning och tidsplan som ni har gällande om Lidingöloppet 30 km med anledning av Corona-pandemin. Hur långt i förväg kommer ni meddela till oss anmälda om loppet kommer att bli av eller flyttas fram/ställas in?
  Taina Visandius
 • Hej Taina!

  Vi följer utvecklingen noga samt myndigheters rekommendationer om läget.

  Vi kommer att komma med besked till anmälda löpare under augusti månad.

  Mvh
  Juni Stigsdotter
  Lidingöloppet
  Juni Stigsdotter
 • Hej,

  Jag ser att ni i era anmälningsvillkor anger "virusspridning" som ett exempel på Force Majeur. Vi känner inte igen det från när vi anmälde oss i höstas. Hur länge har ni haft den skrivningen?
  Johan Skäringer
 • Hej
  Jag vill anmäla mig till Lidingö 30 km home edition men hittar inte var jag ska anmäla mig och priser mm.

  Gunnar.N
 • Hej Gunnar,

  Mer information kring höstens alternativa lopp kommer att skickas ut i slutet av augusti. Då kommer man kunna anmäla sig samt se priser på loppen mm. Håll utkik på vår hemsida www.lidingoloppet.se alternativt våra sociala medier de närmsta veckorna för mer information.

  Mvh
  Juni Stigsdotter
  Lidingöloppet
  Juni Stigsdotter
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.