Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Sammanfattningsspråk

Hej!
Det är ett nytt inlägg för samma fråga jag ställde i juni (se https://kundo.se/org/librisxl/d/sprak-av-sammanfattning/). Eftersom vi frågar om och om i det inlägget (se kommentarer) och ingen av er visa intresse att svara kristallklart på en enkel fråga men ni håller tyst istället, frågar jag om: När är det planerat att ni fixar buggen som var rapporterat redan juni månad?
Jag skulle vara tacksam för ett svar den gången...
Mvh
Spiridoula, Lunds UB

Spiridoula Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej,
  Sammanfattningsspråk är nu inplanerat för åtgärd. Det kräver en formatändring som inte hinns med till kommande release i nästa vecka, däremot till release i vecka 48.

  med vänlig hälsning
  Bodil Wennerlund Projektledare nya Libris
 • Hej,

  det går nu att ange sammanfattningsspråk.

  Sammanfattningsspråk
  • Sammanfattning av innehåll/Sammanfattning/Språk (summary/Summary/language = 041 ‡b)
   För att lägga till sammanfattningsspråk, klicka på plustecknet vid Instans av Verk/Text (lägg till egenskaper under: Text) och välj Sammanfattning av innehåll. Lägg till Sammanfattning (tryck Enter eller klicka på plustecknet vid Sammanfattning av innehåll - Lägg till Sammanfattning). Ta bort Benämning. Lägg till Språk genom att klicka på plustecknet vid Sammanfattning (Lägg till egenskaper under: Sammanfattning) och välj Språk. Sök fram och länka till entiteten för sammanfattningens språk.
   Exempel: Engelska
  Med vänlig hälsning
  Katalogsupport

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.