Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Länkade entiteter (bilaga till huvudbok) konverteras ej m.m.

Hej.
Jag undrar varför inte relationen mellan z6vcllrbwpfgx3wr (huvudpublikation) och lv3xlghljqh632bk (bilaga) - upprättad medelst länkad entitet i fälten "Tillsammans med" respektive "Medföljer" - återkonverteras till tillämpligt 7XX-fält i MARC21. Undrar också vad jag istället ska använda för att få en fungerande relation i MARC21.

Avslutningsvis skulle jag även vilja veta varför inte heller "Deltitel" (enl. nedan) återkonverteras till MARC21. Bör jag lägga det i "Övrig titelinformation" istället?
Emil Berggren Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Glömde bild, sorry.

  Emil Berggren
 • Hej!

  För att ange att publikationen har ett supplement, lägg till Supplement under Instans av verk/Text. Skapa sedan verk som lokal entitet och lägg till Har instans. Länka till instansen för supplementet. Se bild:


  För att ange att publikationen är ett supplement, lägg till Supplement till under Instans av verk/Text. Skapa sedan verk som lokal entitet och lägg till Har instans. Länka till instansen för Huvudpublikationen. Se bild:


  Deltitel skapas genom att under Har titel/Titel lägga till Har del och därefter skapa Titeldel som lokal entitet. Det går sedan att skriva in deltiteln under Deltitel. Se bild:


  Med vänlig hälsning

  Katalogsupport

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.