Kortkommando sök

Hej!

Finns det möjlighet att få till kortkommando för att komma direkt till Sök? Blir ganska mycket scrollande när man är klar med post och ska gå vidare på nästa.

Eller tips på hur man annars kan göra för att göra flödet bättre.
Madeleine Storm Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej!
  tack för ditt förslag om kortkommando Sök, vi lägger det genast för prioritering.

  Annars kan jag tipsa om att, i träfflistan, högerklicka på postens länk och välja Öppna i ny flik i webbläsaren. Då har du kvar träfflistan och kan snabbt hoppa mellan flikarna med Ctrl+Tab.

  med vänlig hälsning
  Bodil
  Bodil Wennerlund Projektledare nya Libris
 • Bra med tipset att öppna posten i ny flik och bra förslag med kortkommando Sök. Om möjligt vore det dock smidigt om ”Sök” och även ”Lägg bestånd” kunde placeras under verktygsikonen eller följa med vid scrollning nedåt, ifall man missar att öppna posten i ny flik eller inte använder sig så mycket av kortkommandon men ändå vill minska på scrollandet.
  Anna Andersson
 • Hej!

  Tack för dina synpunkter. Vi tar med oss detta som förbättringsförslag i kommande utveckling.

  Mvh
  Libris kundservice
 • Skulle fortfarande vara smidigare om ”Sök” och ”Lägg bestånd” kunde placeras under verktygsikonen eller följa med vid scrollning nedåt.
  Anna Andersson
 • Om möjligt vore fint om det gick att låsa den del som innehåller hjälp, sök, skapa ny så detta alltid är synligt. Om möjligt vore det även bra om knappen för lägg/visa bestånd alltid var synlig.

  Anna Andersson
 • Är detta något som är på gång?

  Madeleine Storm

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.